Prisjakt

Sanyo PLV-Z4

Sanyo PLV-Z4

  • Upplösning: WXGA (1280x720)
  • Skärmteknik: LCD
  • Ljusstyrka: 1000 ANSI
Bevaka
Jämför

Sanyo PLV-Z4

Produktinformation

PLV-Z4 finns i en svensksåld version: PLV-Z4SV. För den gäller extra garantier.
Nya Sanyo PLV-Z4 påminner mycket om föregångaren Z3 men har förbättrats avsevärt på flera viktiga punkter.

Till att börja med är kontrasten höjd till enaståend 7000:1 vilket ger en klart förbättrad svärta och bättre djup i mörka bilder. Som en av de första projektorerna på marknaden jobbar Z4 med 12 bitars färgdjup vilket gör att den kan visa 68.7 miljard olika färger vilket kan jämföras med föregångarens 1 miljard. Ovanstående nyheter ihop med motorstyrd iris och automatisk optimering av ljusflödet borgar för en bild i världsklass!

HDMI är en självklarhet på nya projektorer och Z4 är inget undantag. Dubbla komponentingångar samt möjlighet att köra scart(RGB) direkt till VGA-ingången gör att man kan koppla in alla sina övriga apparater.

Z3:an var en av de absolut tystaste projektorerna på marknaden och nya Z4 är ännu tystare, 22 dB.

En stor fördel med Z4 gentemot konkurrenterna är man själv kan blåsa rent LCD-panelerna från damm. Dels sitter det ett bättre luftfilter vid insuget, dels finns en funktion som startas från menyn som via en specialfläkt blåser rent panelerna och sist men inte minst så medföljer en liten pump (se bild) som man själv kan använda i de små extra hålen på undersidan för att ta bort de sista dammet och fläkten inte lyckas blåsa bort det.

Det billigaste priset för Sanyo PLV-Z4 just nu är 11 390 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

VarumärkeSanyo
UpplösningWXGA (1280x720)
SkärmteknikLCD
Ljusstyrka (max)1000 ANSI
3D-stöd (3D-ready)Nej
HDRNej
Full HD (HD ready 1080p)Nej