Prisjakt

Marantz SR5600

Rank 941

Marantz SR5600

Surroundtyp: 7.1, Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Jämför

Marantz SR5600

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.2
(19 omdömen)

Inga butiker hittades för denna produkt

Produktinformation

SR5600 är en helt ny A/V-receiver från Marantz. 7 slutsteg och dekoders för alla ljudformat gör den till en mycket prisvärd produkt. Det som skiljer den från lillebror SR4600 är följande: Mer effekt, Dolby Headphones, OSD-menyer, riktig multi-room, lipsync (fördröjning av ljudet i förhållande till bilden om så önskas), videokonvertering samt fler in- och utgångar,

Chassit är väl genomtänkt och fronten i metall. Inuti huserar de 7 slutstegen på vardera 90 watt vid 8 ohm. D/A-omvandlingen sköts av 192 KHz/24 bits DAC:ar av hög kvalitet.

Det nya DSP-chipet som sköter om avkodningen av tex Dolby Digital jobbar nu med 32 bits. Det nya chippet klarar alla på DVD förekommande ljudformat och har även DPL 2x som gör om tex 5.1-ljud till 7.1 för den som har alla högtalare inkopplade.

SR5600 har en videokonverterare som kan göra om komposit och s-video till komponent. Väldigt användbart för den som vill koppla tex en VHS-spelare till SR5600 och sedan dra en komponentkabel till skärmen eller projektorn (samma kabel som då skickar tex bilden från DVD-spelaren i).

Andra funktioner är tex möjligheten att använda 2 av slutstegen till att driva ett par högtalare i ett annat rum (kan spela upp något annat än det som spelas i huvudrummet), HDCD-dekoder, A/B för fronthögtalarna (så att man kan skifta mellan två par) samt flera färdiga lägen för subwooferns delningsfrekvens.

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Surroundtyp
Automatisk kalibrering med mätmikrofon
Nej
Ljudformat
Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Streaming-standarder
Inkommande videformat som stöds
Ethernet-anslutning
Nej