Apple Watch Series 7 45mm Aluminium with Sport Band

Apple Watch Series 7 45mm Aluminium with Sport Band

Operativsystem: Apple Watch OS, Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Sömnmätning, Pulse Ox-sensor, EKG, Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
PrishistorikNu 4 485 kr
Jämför

Apple Watch Series 7 45mm Aluminium with Sport Band

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.2
(12)
Sorterat efter billigast pris
Vi har hittat produkten i totalt 8 butiker, varav 4 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

Apple Watch Series 7 är den idag senaste och bästa smartklockan som du kan skaffa till din iPhone. Den här modellen har en stor och ljusstark skärm, den kraftfullaste systemkretsen och tålig design. Dessutom är Watch Series 7 den första modellen i serien med snabbladdning.

 • Storlek

  Boetten har storleken 45 mm och är den större varianten i serien. Apple har även en mindre Watch Series 7 på 41 mm som passar bättre för dig med lite tunnare handleder.

 • Skärmen

  Watch Series 7 har den största skärmen någonsin i en Watch-modell. Det är en Always-On-skärm som är 20 procent större än skärmen i Watch SE och Watch Series 6.

 • Armband

  Bandet som medföljer är ett silikonarmband i två storlekar som kallas Sport Band. Du kan enkelt byta armbandet med den praktiska snabbkopplingen om det behövs.

 • Vattentålig

  Designen är ordentligt vädertålig och möter kraven för IP68. Det betyder att smartklockan står emot både damm och vatten så bra att du kan simma med den på handleden.

 • iPhone-krav

  Apple Watch Series 7 fungerar bara med mobiltelefoner ur iPhone-serien. Den är inte kompatibel med Android-telefoner överhuvudtaget.

 • Apple Pay

  Smartklockan har stöd för kontaktlös betalning med Apple Pay. Bara dubbeltryck på sidoknappen och håll din Watch Series 7 nära betalterminalen så genomförs köpet.

 • Samtal

  Med den inbyggda högtalaren och mikrofonen så kan du ta emot samtal direkt från handleden. Perfekt när du förlagt mobiltelefonen och måste ta det där viktiga samtalet.

 • Batteriet

  Smartklockan klarar en hel dags användning innan batteriet måste laddas. Det här är första Watch-modellen som stöder snabbladdning med nya generationens laddningsplatta (33 procent snabbare än Watch Series 6).

Vanliga frågor

Apple släppte Watch Series 7-serien i oktober 2021. Serien består av två storlekar på 41mm respektive 45mm.
De stora skillnaderna mellan Watch Series 7 och Watch Series 6 är boettens storlek, skärmens ljusstyrka, processorn på insidan och snabbladdningen. Med Watch Series 6 får du 20 procent större skärmyta, upp till 70 procent ljusstarkare skärm (i vissa situationer), den nyare S7-kretsen och 33 procent snabbare laddning av batteriet.
Apple anger att batteriet klarar 18 timmars användning innan det måste laddas. I praktiken innebär det en hel dags användning om du använder smartklockan sparsamt.
Ja, du kan enkelt byta armbandet på en Watch Series 7. Alla armband har en praktisk snabbkoppling och det finns många olika varianter och material att välja mellan. Apple har många officiella armband, men vill du komma ner i pris finns riktigt bra varianter från andra märken.
Ja, Watch Series 7 har stöd för samtal, men med några begränsningar. Den specifika modellen du kollar på här saknar stöd för mobilnätet och kan bara ringa över Wi-Fi. Det finns dyrare varianter av Watch Series 7 med 4G-stöd, men tänk på att du måste aktivera funktionen hos din mobiloperatör innan det fungerar.
Varumärke
Operativsystem
Funktioner
Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Sömnmätning, Pulse Ox-sensor, EKG
Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Ja
Bluetooth
Ja
Inbyggd satellitnavigering
Ja
Lanseringsår
2023