Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 8GB 256GB 13"

Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 8GB 256GB 13"

Skärmstorlek: 13.3 tum, RAM-minne: 8 GB, Processormodell: Apple M1
PrishistorikNu 11 490 kr
Jämför

Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 8GB 256GB 13"

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.3
(23)
 • Vi har hittat produkten i totalt 28 butiker, varav 22 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
  Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

  Produktinformation

  MacBook Air med M1-processorn är en lättviktig men kraftfull 13-tums bärbar dator från 2020. Ett kraftpaket för dig som vill ha en dator som håller länge och levererar ordentligt med prestanda och har lång batteritid oavsett om du redigerar bilder eller surfar runt på internet i webbläsaren. Det här är grundmodellen med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme.

  • RAM-minne

   Mängden RAM-minne är på 8 GB och det går inte att bygga ut i efterhand. Vill du ha mer måste du välja en lite dyrare modell från start.

  • Lagringsutrymme

   Den här modellen har ett fast lagringsutrymme på 256 GB som inte går att bygga ut i efterhand. Behöver du mer utrymme finns lite dyrare varianter på 512 GB att välja också.

  • Skärm

   Macbook Air har en ljusstark och skarp 13,3-tums Retina IPS-skärm med upplösningen 2560 x 1600 pixlar. Den klarar upp till 400 nits ljusstyrka och har bildformatet 16:10.

  • Processor

   M1-processorn är Apples egna krets och den ersätter Intel-processorn som fanns i tidigare modeller. Apple M1 är en kraftfull och energisnål processor som hyllats stort av både recensenter och användare.

  • Batteritid

   Batteritiden är upp till 18 timmars kontinuerlig användning vid normalt bruk. Den medföljande strömadaptern klarar maximalt 30 watt.

  • WiFi

   Den här modellen har stöd för WiFi 6 (802.11ax) vilket betyder högre hastigheter och stabilare anslutning om du har en router som stöder den WiFi-standarden.

  Vanliga frågor

  MacBook Air finns med både Apple M1 och Intel Core i5 under huven. Modellen med Apple M1 har längre batteritid och presterar märkbart bättre. Även den inbyggda SSD-lagringen är snabbare i M1-modellen. Idag är Macbook Air med M1-processorn det bättre valet för de flesta konsumenterna.
  För normal datoranvändning med surf i webbläsaren, enklare bildredigering och vanliga appar så klarar du dig långt med 8 GB RAM-minne. Planerar du att redigera videor eller gör annat, tyngre arbete så rekommenderar vi 16 GB RAM-minne för att inte riskera att slå i taket.
  Det beror helt på hur du tänker använda datorn. Med 256 GB utrymme klarar du dig långt om det är främst dokument och andra, mindre filer som gäller. Tänker du ladda ner många filer eller arbeta med bilder och videor så rekommenderar vi mer inbyggt lagringsutrymme eller en extern Thunderbolt-lagring.
  Den här modellen har endast två portar och de är av typen Thunderbolt 3. Den ena porten använder du till att ladda det inbyggda batteriet. Behöver du fler portar kan du använda en multidocka eller välja en dator med fler portar.
  Helt ljudlös faktiskt, för Macbook Air med M1-processorn är helt fläktlös. Enda gången som den låter är när du väljer att spela något via de inbyggda högtalarna.
  Varumärke
  Skärmstorlek
  13.3 tum
  RAM-minne
  8 GB
  Processormodell
  Apple M1
  Grafikprocessor
  Apple M1
  Skärmupplösning
  2560x1600
  Produktvikt
  1.29 kg