Prisjakt

Apple iPhone 11 Pro 4GB RAM 64GB

Apple iPhone 11 Pro 4GB RAM 64GB

Operativsystem: Apple iOS 13, Skärmstorlek: 5.8 tum, Lanseringsår: 2019
PrishistorikNu 8 905 kr
Jämför

Apple iPhone 11 Pro 4GB RAM 64GB

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.4
(21)
Vi har hittat produkten i totalt 26 butiker, varav 20 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

iPhone 11 Pro är den första mobiltelefonen från Apple med tre bakre kameror. En flaggskeppsmodell från 2019 som tillsammans med iPhone 11 Pro Max tog iPhone-serien in i en ny era av fotografering. Om du är ute efter en schysst mobiltelefon som tar riktigt bra bilder, men utan att betala premium för de nyare modellerna.

 • Lagringsutrymmet

  64 GB är det minsta valbara utrymmet med iPhone 11 Pro. Det finns dyrare varianter med 256 GB respektive 512 GB om du behöver mer plats åt dina bilder, videor och appar.

 • Prestandan

  Under skärmen sitter en nyare generationens A14 Bionic-krets och en 16-kärnig Neural Engine som ger riktigt hög prestanda. Den här modellen är ett stort lyft från Apples tidigare modeller.

 • Kamerorna

  Med iPhone 11 Pro får du tre bakre kameror och en selfiekamera på framsidan. De tre bakre kamerorna är en tele, vidvinkel och en ultravidvinkel. Den högsta upplösningen är 12 megapixel och du kan spela in videor i 4K med upp till 60 bilder per sekund.

 • Designen

  Mobiltelefonen har en vädertålig design som möter kraven för IP67. Det betyder att du kan använda iPhone 11 Pro i sämre väder och tappa den i vatten utan att den tar skada. Men tänk på att undvika alla former av väta och torka av den snabbt när den blivit blöt.

 • Batteritiden

  Lyssna på musik eller poddar i upp till 65 timmar eller strömma film i upp till 11 timmar innan batteriet måste laddas. Den här mobilen håller igång under hela dagen och lite till.

 • Face ID

  Med en TrueDepth-sensor ovanför skärmen kan du använda Face ID för att exempelvis låsa upp skärmen, bekräfta köp i appar och logga in på webbsajter.

 • 4G

  Ring och surfa över 4G-nätet med Gigabit LTE och VoLTE. Den här modellen har inte stöd för 5G, vilket introducerades med iPhone 12-serien och iPhone SE 5G.

Vanliga frågor

Apple släppte iPhone 11 Pro i september 2019. Mobiltelefonen introducerades tillsammans med syskonmodellerna iPhone 11 och iPhone 11 Max.
Steget från iPhone 11 till iPhone 11 Pro är markant. Med iPhone 11 Pro får du bland annat en extra telekamera, snäppet bättre batteritid och bättre vädertålighet. Skärmen är något mindre än den i iPhone 11, men det vägs upp av att det är en OLED-panel som är mycket ljusstarkare, har högre upplösning, HDR-stöd och bättre kontraster.
Med iPhone 11 Pro har du redan en utmärkt mobiltelefon, men iPhone 12 Pro är en värdig efterföljare med många förbättringar. Bland annat har den nyare modellen LiDAR-stöd, en kraftfullare processor, stöd för 5G-nätet, Ceramic Shield som skyddar skärmen från repor och bättre vädertålighet. Dessutom kan du spela in högupplösta videor med Dolby Vision, använda nattläge och fotografera i ProRAW-formatet.
Varumärke
Operativsystem
Apple iOS 13
Skärmstorlek
5.8 tum
Lanseringsår
Internminne
64GB
4G (LTE)
Ja
Pekskärm (touchscreen)
Ja