Prisjakt
Annons

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC)

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC)

Genre: Strategi, Krig, Sci-fi, RTS, Taktik, Arkad, Lanseringsår: 2010, Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
PrishistorikNu 69 kr
Jämför

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC)

Jämför
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
1
(5)

Produktinformation

Slutsats (8/10): Till den fjärde och sista delen i Tiberum-sagan har EA rört om i grytan ordentligt. Kvar finns de fåniga filmsekvenserna mellan uppdragen, men insamlandet av resurser och byggandet av baser är ett minne blott. Istället har man ersatt detta med en mobil bas, även kallad "Crawler". Resultatet blir en betydligt mer actionorienterad upplevelse med högre tempo som enbart är inriktad på strid. Även om den nya spelmekaniken fungerar bra och bjuder på en annorlunda och tillfredsställande upplevelse, kan man inte låta bli att sakna resurserna och basen ibland. Spelet erbjuder både ett samarbetsläge i kampanjen och våldsamma strider mot andra online. Men med endast ett spelläge i flerspelarläget, känns det snålt.

Det billigaste priset för Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC) just nu är 69 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Lanseringsår
2010
Operativsystem
Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Format
Download, Fysisk utgåva
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
16 år
Annons
Annons