Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (PC)

Rank 1292

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (PC)

Genre: Barn, FPS, Sci-fi, Shooter, Tredje person, Förstaperson, Action, Lanseringsår: 2002, Operativsystem: Windows 2000, Windows XP, Windows 95, Windows 98, Mac OS X
Jämför

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (PC)

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2.3
(2)

Produktinformation

Grafik (7/10): Grafiken är mycket bra, Stormtroopers ser ut precis som dom ska göra, och miljöerna är acceptabelt detaljrika. Banan som utspelar sig i Yavins djungler är den helt klart snyggaste och sätter faktist nya gränser för träd, buskar och gräs. Men mellansekvenserna är dåliga på gränsen till skrattretande, vilket är synd. Vissa sekvenser är dock förrenderade, och ser därför väldigt bra ut.
Spelkänsla (10/10): Jag trodde aldrig, i mina vildaste fantasier, att ett spel skulle kunna kännas så bra att köra, Jag fullkomligt ÄLSKAR ljussabelfighterna.
Varaktighet (7/10): Jag spelade klart spelet på ungefär 24 timmar, men en del av den tiden var planlöst omkringvandrande för att finna lösningen på en del smått ologiska pussel. Men att köra hela spelet igen på svårare nivå är inte alls speciellt otänkbart, och sen ger ju multiplayerdelen spelet mycket längre liv. Jag vet att jag kommer spela det här spelet länge.
Slutsats (9/10): Samma gäller här, detta är en mycket stark nia. Detta är en av de absolut bästa spelen jag spelat i hela mitt liv. Och visst kanske jag låter överpositiv på gränsen till fjantig, men jag är helt lyrisk över känslan att att kuta omkring med Jedikrafter och ljussabel. En stående ovation från mig till LucasArt och Raven Software för att ha givit mig chansen att vara en tvättäkta Jedi!

Det billigaste priset för Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (PC) just nu är 75 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 4 butiker.

Lanseringsår
2002
Operativsystem
Windows 2000, Windows XP, Windows 95, Windows 98, Mac OS X
Format
Download, Fysisk utgåva
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
12 år