Prisjakt
Annons

Philips DVD-R77

Philips DVD-R77

Ljudfiler som stöds: MP3
Jämför

Philips DVD-R77

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.7
(3)

Produktinformation

Störst och bäst av de tre nya DVD-recorders som Philips lanserar är DVDR77. Den är en exakt kopia av DVDR80 men saknar EPG, Elektronisk Program Guide. Detta är dock inget att hänga läpp för eftersom EPG:n inte fungerar i Sverige.

Vad har då DVDR77 som lillebröderna saknar? Den har komponentutgång (YPbPr), det finns ett extra inspelningsläge på 8 timmar och ett PCMCIA-slot för att man ska kunna stoppa in sina minneskort från tex en digitalkamera direkt i DVDR77. En optisk ljudutång är DVDR77 också ensam om i familjen.

Precis som DVDR75 har DVDR77 en i.Link-ingång (FireWire) på framsidan som gör inspelning från en DV-kamera till en barnlek, med bibehållen kvalitet.

Philips är kända för att göra användarvänliga produkter och DVDR77 är inget undantag. OSD-menyerna är på svenska och med ShowView räcker det att slå in programmets kod som står i TV-tablån så sköter DVD-recordern resten.

Med hjälp av variabel bitrate (den mängd data som används för att spela in) kan DVDR77 erbjuda ett extra inspleningsläge som lillebröderna saknar: 8 timmar. Alla skivor får en indexbild, ungefär som den man får när man framkallar kort, vilket gör att det är enkelt att hoppa fram och tillbaks på skivan. Glöm allt vad spolande heter!

Dina inspelningar kan spelas upp av i princip alla andra DVD-spelare så det är inga problem att ta med sig sommarfilmen till vänner och bekanta som har en DVD-spelare.

Du kan läsa mer om DVD+RW på den här sajten: www.dvdplusrw.org

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Stödda videoformat
USB-kontakt
Ethernet-anslutning
Typ av skivinmatning
Ljudfiler som stöds
MP3
Videofiler som stöds
Annons
Annons