Prisjakt

Monopoly

Monopoly

Antal spelare: 2 - 8 spelare, Typ: Familjespel, Spel för två, Taggar: Enkla regler, Auktion/Bud, Tärningsförflyttande, Ekonomi
PrishistorikNu 225 kr
Jämför

Monopoly

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2
(5)

Produktinformation

Klassikern "Monopol" fyllde 75 år och är en föregångare bland sällskapsspel. Med tanke på att en spelomgång kan ta ett par, tre timmar eller mer krävs det att man har gott om tid och ork, alternativt har möjlighet att avbryta och fortsätta vid ett senare tillfälle. Lanserad 1935.

Monopol är det klassiska familjespelet som borde finnas i alla hem. Köp gator, bygg hus och hotell, och slå ut dina medspelare med alla möjliga medel. Det här brädspelet är för 2 till 8 spelare och lämpar sig bäst för spelare som är 8 år eller äldre. Räkna med att varje spelrunda tar minst en timme beroende på hur många som är med.

Vanliga frågor

Monopol är anpassad för upp till åtta samtidiga spelare.
Den rekommenderade åldern för att spela Monopol är från åtta år. Det finns även varianter av Monopol som är anpassade för yngre spelare.
Det kan ta flera timmar att spela färdigt en runda Monopol. Normal speltid är från 60 minuter och uppåt beroende på hur många som spelar.
Förutom originalversionen från 1935 så finns en hel mängd varianter med tema från bland annat kända filmer och spel. Exempel på teman är Game of Thrones, Roblox, Star Wars och Big Bang Theory. Det finns även barnanpassade varianter för de allra minsta spelarna.
Den här versionen av Monopol har samma upplägg som originalet från 1973. Det som skiljer sig från de tidigare varianterna är att designen har uppdaterats och att pjäserna har fått ett nytt utseende (du har garanterat inte spelat som en t-rex tidigare!).
Antal spelare
Typ
Familjespel, Spel för två
Taggar
Enkla regler, Auktion/Bud, Tärningsförflyttande, Ekonomi