Preference K-602 (st)

Preference K-602 (st)

  • Tillgängliga färger: Vit
  • Säljenhet: Styck
  • Baselement, storlek: 6.5 tum
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Preference K-602 (st)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Prisjämförelse(0)

K-602 från Preference är en rektangulär inbyggnadshögtalare med förvånansvärt bra ljudegenskaper. Tidningen Hemmabio har testat en uppsättning och Preference fick bäst betyg av de testade på både hembio och musikljud.

Modellen är en så kallad inbyggnads eller in-wall-högtalare som används för att dölja högtalaren i väggen. Användingsområde för den är dels som en del i ett undangömt surroundsystem men den kan likväl användas i badrum, kök eller utomhus till tex uteterassen. Den klarar av både fukt och kyla utan problem. Installationen sker enkelt genom en medföljande ram och storleken på den gör att den passar alla väggar som följer gängse standarder på reglar och djup.

K-602 är den minsta högtalaren av de rektangulära i Preferences sortiment. Dock har den trots det 6 ½ tums element vilka räcker till för att ge ett bra mellanregister och basljud. Diskanten kan man ställa åt olika håll vilket gör högtalaren mer placeringsokänslig. På fronten finns det ett hål för installation av ett IR-öga ifall man vill koppla till IR-styrning till sitt system vilket främst används vid inkoppling av ett helt system i flera rum. Baselementet är tillverkat av kevlar vilket ger det bra ljudegenskaper men även fuktokänsligt. På högtalaren sitter en EQ switch så att man kan kompensera både diskant och mellanregister.


Preference Audio är ett företag helt dedikerat till In-wall lösningar vilket borgar för bra lösningar och god ljudkvalitet för förutsättningarna.

Vår erfarenhet av dessa högtalare är mycket god då de levererar bra ljud och är hanteringsmässigt enkla att arbeta med, kvaliteten och finishen är bra och 5 års garanti följer med i köpet.

Det billigaste priset för Preference K-602 (st) just nu är 1 750 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

VarumärkePreference
Tillgängliga färgerVit
SäljenhetStyck
Baselement, storlek6.5 tum