Prisjakt
Annons

Pioneer VSX-915

Pioneer VSX-915

Surroundtyp: 7.1, Automatisk kalibrering med mätmikrofon, Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Jämför

Pioneer VSX-915

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.4
(28)

Produktinformation

VSX-915 är en mycket kompetent A/V-receiver med finesser som automatisk MCACC, bi-amping av fronthögtalarna och lärbar fjärrkontroll med LCD-display.

Effekten är 7 x 100 watt (8 ohm). Om du inte använder de två extra slutstegen så går det bra att koppla in två olika par med fronthögtalare och skifta mellan dem med en knapp på frontpanelen. Eller så kan man få ett bättre ljud ur fronthögtalarna genom att bi-ampa dem.

Dekodandet av ljudformaten från tex DVD sköts av ett nytt 180 MIPS chip från Motorola. Dekodern kan koda av Dolby Digital EX, DTS-ES (Matrix & Discrete), DTS 96/24 samt skapa DPL 2x. En nyhet är WMA9 som är ett nytt ljudformat från Microsoft. D/A-omvandlarna är också nya och på 192 KHz/24 bits för bästa ljud.

För en enklare inställning av VSX-915 i just ditt rum finns samma fina kalibreringssystem som i storebror VSX-1015, dvs 5 bands MCACC med mikrofon. Mikrofonen placeras vid lyssningspositionen, du trycker sedan på en knapp och några minuter senare har 915 kalibrerat sig själv. MCACC fungerar otroligt bra även för den med erfarna öron.

Fjärrkontrollen har en upplyst LCD-dipslay och kan lära sig andra kontrollers koder med nos-mot-nos metoden.

Tunerdelen har RDS och det går att förprogrammera 30 stationer som snabbval.

VSX-915 ersätter VSX-914.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Surroundtyp
Automatisk kalibrering med mätmikrofon
Ja
Ljudformat
Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Streaming-standarder
Inkommande videformat som stöds
Ethernet-anslutning
Nej
Annons
Annons