Logitech Harmony 885

Logitech Harmony 885

  • Gränssnitt: Infraröd (IR)
  • Display
  • Funktioner: Programmerbar, Bakgrundsbelysta knappar, Dockningsstation, Macrofunktion
Jämför pris på alla Logitech Fjärrkontroller
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Harmony 885

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Logitech har släppt en ny serie universalfjärrkontroller och det här är top of the line produkten i denna serie. Med Harmony 885 så har du allt du behöver som normal användare för att stoppa undan dina övriga fjärrkontroller och låta denna vackra skapelse ensam ta över soffbordet.

Den är inte bara skön att se på utan hanteringen är mycket enkel då man kan koppla upp den enkelt via en USB kabel till datorn och då via Internet får tillgång till Logitechs i det närmaste alltäckande databas över originalfjärrkontrollskoder. Du kan programmera in egna macron. Harmony 885 är även lärbar i de fall du inte skulle hitta din originalprodukt i Logitechs databas. Ända upp till 15 enheter kan samtidigt vara inprogrammerade i fjärrkontrollen observera dock att den enbart kan ersätta fjärrkontroller som arbetar med IR-signaler (vanligast) och inte Radio-signaler.

I paketet ingår själva fjärrkontrollen, batteri och laddningsstation samt USB-kabel och programvara för din dator.

Det billigaste priset för Logitech Harmony 885 just nu är 2 336 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Fjärrkontroller med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

Pekskärm (touchscreen)Nej
GränssnittInfraröd (IR)
DisplayJa
FunktionerProgrammerbar, Bakgrundsbelysta knappar, Dockningsstation …
Antal knappar55 st