Prisjakt

Marantz SR4500

Rank 475

Marantz SR4500

Surroundtyp: 7.1, Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Jämför

Marantz SR4500

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.1
(13 omdömen)

Inga butiker hittades för denna produkt

Produktinformation

Precis som när föregångaren 4400 kom är det imponerande att se hur mycket saker Marantz får plats med i förhållande till priset. 7 slutsteg på 80 watt är det inte många konkurrenter i samma prisklass som kan slå!

Förstärkeriet består som sagt av 7 st slutsteg på 80 watt vardera vid 8 ohm. D/A-omvandlingen för alla kanaler är på 192 Khz/24 bits och det nya DSP-chipet som sköter om avkodningen av tex Dolby Digital jobbar nu med 32 bits mot tidigare 24. Det nya chipet klarar alla på DVD förekommande ljudformat och har även DPL 2x (Dolby Pro Logic 2 x) som gör om tex 5.1-ljud till 7.1 för den som har alla högtalare inkopplade.

En annan nyhet är möjligheten att koppla två st bildkällor med komponentsignaler till SR4500 som sedan skickar en av dem vidare till bildvisaren. Multi-room är också nytt och innebär att om man inte använder de två extra surroundhögtalarna kan man istället driva 2 högtalare i ett annat rum och de kan spela tex radio medan övriga högtalare spelare upp ljudet från en film. Delningsfrekvensen för eventuell subwoofer är steglös och antalet förinställda radiostationer har ökats till 50.

Kort och gott en utmärkt A/V-receiver med ett härligt ljud och alla funktioner man behöver!

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Surroundtyp
Automatisk kalibrering med mätmikrofon
Nej
Ljudformat
Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Streaming-standarder
Inkommande videformat som stöds
Ethernet-anslutning
Nej