Prisjakt
Annons

Race 07: Official WTCC Game (PC)

Race 07: Official WTCC Game (PC)

Genre: Sport, Simulator, Racing/Motorsport, Lanseringsår: 2007, Operativsystem: Windows XP, Windows 95, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7
PrishistorikNu 24 kr
Jämför

Race 07: Official WTCC Game (PC)

Jämför

Produktinformation

Grafik (6/10): Grafiken är helt ok, men kan inte mäta sig med de mer grafiktunga racingspelen. Bilarna är dock mycket bättre än omgivningen.
Spelkänsla (9/10): Det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är som gör Race 07 så komplett när det gäller körkänslan, det är bara något som Simbin lyckats med som experter på racingsimulatorer.
Varaktighet (9/10): Med fler klasser som skiljer sig nämnvärt från touring-bilarna tillsammans med onlineläget och att ett racingspel egentligen aldrig tar slut, finns mycket att hämta.
Slutsats (9/10): Vill du uppleva krävande men otrolig körkänsla med inslag av realism och finjusteringar så är Race 07 det klara valet för tillfället. Efter en perfekt runda med svettiga handflator och hög puls så är det ungefär det bästa som den virtuella världen kan erbjuda.

Det billigaste priset för Race 07: Official WTCC Game (PC) just nu är 24 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 2 butiker.

Lanseringsår
2007
Operativsystem
Windows XP, Windows 95, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7
Format
Download, Fysisk utgåva
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
3 år
Annons
Annons