Prisjakt
Annons

Pro Evolution Soccer 2008 (PS2)

Pro Evolution Soccer 2008 (PS2)

Genre: Sport, Simulator, Online multiplayer, Rek. åldersgräns: 3 år
PrishistorikNu 49 kr
Jämför

Pro Evolution Soccer 2008 (PS2)

Jämför
Sorterat efter billigast pris
Vi har hittat produkten i totalt 1 butiker, varav 1 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Grafik (6/10): Animationer och en del spelare ser riktigt bra ut, men publik, menyer och det mesta andra är inte snyggt alls.
Spelkänsla (9/10): Ett fokuserat och välplanerat spel som resulterar i ett mål är bland det bästa som finns. Lite för många korkade AI-beslut gör upplevelsen mer retlig än rolig ibland.
Varaktighet (9/10): Onlineläge, master league, community för alla som spelar mot vänner och ett nytt uppdragsläge. Konami slår på stora innehållstrumman i år och hamnar bara tre kilometer efter Fifa.
Slutsats (9/10): Den svagaste nian hittills för den här serien. I år har det förvisso tillkommit två nya spellägen, varav community är riktigt bra, men det är för mycket som fortfarande inte är fixat i spelet på plan och karriärläget. Trots det levererar PES 2008 det vi vill ha; ett oöverträffat spel på plan. I år finputsat till ytterligare högre höjder.

Det billigaste priset för Pro Evolution Soccer 2008 (PS2) just nu är 49 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Genre
Sport, Simulator
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
3 år
Antal spelare
Multiplayer
Ja
Lanseringsår
2007
Annons
Annons