Prisjakt

Pioneer VSX-2014i

Pioneer VSX-2014i

  • Surroundtyp: 7.1
  • Automatisk kalibrering med mätmikrofon
  • Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx
Bevaka
Jämför

Pioneer VSX-2014i

Inga butiker hittades för denna produktSe alla i Surroundförstärkare

Produktinformation

Mer info kommer inom kort!

Nya VSX-2014 kan ses som en sen ersättare till VSX-2011 och är lillebror till AX5Ai. Det här är en A/V-receiver som har allt som den normale användaren behöver och dessutom kraften för att driva i princip alla typer av högtalare. THX Select certifieringen är en garanti för att produkten håller hög klass både när det gäller ljudet och materialet.

Det som skiljer den från 1014 är att den har 2 st FireWire-ingångar som kan ta emot digitala signaler från tex Pioneer DV-868AVi. Det går utmärkt att skicka DVD-Audio och SACD och man slipper då 6 st analoga kablar. 2014i har dessutom videokonvertering och kan göra om både komposit och s-video till komponent.

Med Pioneers MCACC (ljudkalibrering) och den medföljande mikrofonen får du ett perfekt ljud på ett par minuter men en enkel knapptryckning!

Förstärkardelen är på 7 x 110 watt (8 ohm) och består av Pioneers egna MOSFET-kretsar. Om de två extra surroundkanalerna inte används går det bra att bi-ampa fronthögtalarna.

1014 kan koda av i princip allt inklusive DTS-ES (Matrix 6.1 & Discrete 6.1), Dolby Digital EX, DTS 96/24 samt DPL 2x.

Fjärrkontrollen kan programmeras med nos-mot-nos metoden och därmed kan du styra allt i din anläggning med en fjärrkontroll!

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

VarumärkePioneer
Surroundtyp7.1
Automatisk kalibrering med mätmikrofonJa
LjudformatDolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX …