Prisjakt
Annons

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PS3)

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PS3)

Genre: Äventyr, Sci-fi, Fighting, Plattform, Lanseringsår: 2007, Rek. åldersgräns: 7 år
PrishistorikNu 190 kr
Jämför

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PS3)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.6
(31)

Produktinformation

Grafik (10/10): Fullständigt lysande. Designen är mästerlig och passar min smak perfekt. Det kan hända i stort sätt hur mycket som helst på skärmen samtidigt och det är fullproppat med detaljer och små animationer här och var.
Spelkänsla (9/10): I sina bästa stunder är det en upplevelse som alla gamers bör vara med om. I sina sämsta stunder är det bara bra. Snyggt, sköna ljudeffekter, bra kontroll och en fantasirikedom som få andra spel kommer nära.
Varaktighet (8/10): Det finns inga flerspelarlägen och det är synd, men det är ett rejält äventyr att klara av och när man är färdig låser man upp ett svårare andra varv som man kan spela med alla sina nuvarande vapen. Det är roligare än det låter.
Slutsats (9/10): Ett av de bästa plattformsspelen någonsin. Avsaknaden av multiplayerläge är ett minus, men det är ett fullständigt lysande äventyr, med väl avvägt tempo, varierat, massor av roliga vapen, coola strider och fullständigt mästerlig design.

Det billigaste priset för Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PS3) just nu är 190 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 8 butiker.

Genre
Äventyr, Sci-fi, Fighting, Plattform
Lanseringsår
2007
Rek. åldersgräns
7 år
Max antal spelare (oavsett spelsätt)
1 spelare
Online multiplayer
Nej
Lokal multiplayer
Ja
Annons
Annons