Prisjakt
Annons

Pioneer DCS-323

Pioneer DCS-323

Typ av hembiopaket: Lösa delar, Utförande: 5.1
Jämför

Pioneer DCS-323

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.5
(6)

Produktinformation

För den med ett litet rum som vill ha ett stort ljud men slippa en massa apparater och dragning av "onödiga" kablar har Pioneer tagit fram DCS-323. Enklare än så här blir det inte!

"Se 3, hör 5" är Pioneers slogan för sitt nya 3-spot system som innebär att fronthögtalarnas överdel kan vridas utåt så att ljudet studsar och med hjälp av DSP-teknik får det att låta som att de står bakom lyssnaren (se bild). Den övre delen som är en egen högtalare kan också tas loss och placeras bakom lyssnaren för den som så önskar. En annan finess är att vid stereolyssning kan den övre delen vridas mot lyssnaren för extra mycket tryck i ljudet.

Paketet består av en kombinerad förstärkare/DVD-spelare, en centerhögtalare, 4 st satelliter, en subwoofer samt fjärrkontroll. Den inbyggda RDS-tunern kan lagra 30 radiostationer.

Systemet spelar självklart upp DVD-Video och köpta samt brända CD:s men även skivor med VCD, SVCD, MP3, WMA och JPG. Ljudsystemen som kodas av är Dolby Digital 5.1, DTS 5.1 samt konverteringen av stereoljud till 5.1 med hjälp av Dolby Pro Logic 2.

Med Pioneers Room and Seat Position Set-up ställer du in hela anläggningen på en minut eller två.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Typ av hembiopaket
Utförande
5.1
Stödda videoformat
Streaming-standarder
Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
HDMI
Nej
Subwoofer
Annons
Annons