Prisjakt

CooperVision Proclear (6-pack)

CooperVision Proclear (6-pack)

Bärtid: Månadslinser, Typ: Progressiv, Sfärisk, Antal: 6 st
PrishistorikNu 132 kr
Jämför

CooperVision Proclear (6-pack)

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.8
(8)
Vi har hittat produkten i totalt 19 butiker, varav 7 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

Föreställ dig att använda kontaktlinser som känns lika fräscha och bekväma vid dagens slut som när du satte i dem på morgonen. Det kan du med Proclear Compatibles! De är det perfekta valet för dig som är ute efter förbättrad linskomfort och utmärkt synkvalitet. I synnerhet om du är en av hälften av alla linsanvändare som irriteras av torra ögon eller om du spenderar mycket tid framför en datorskärm eller i en klimatreglerad miljö. Proclear Compatibles ger dig oöverträffad komfort eftersom de är tillverkade av ett unikt material som innehåller syntetmolekyler av fosforylkolin (PC), ett ämne som återfinns i sin naturliga form i humana cellmembran.

Det billigaste priset för CooperVision Proclear (6-pack) just nu är 132 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Linser med ett genomsnittligt betyg på 3.6 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 19 butiker.

Varumärke
Antal
6 st
Tillgängliga färger
Ofärgad
Baskurva (BC/Radie)
8.6 mm
Funktioner
Hanteringsfärgade