KiSS DP-558 80GB

Rank 24

KiSS DP-558 80GB

Ethernet-anslutning, Ljudfiler som stöds: MP3, WMA, Videofiler som stöds: DivX, Xvid
Jämför

KiSS DP-558 80GB

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2.8
(12)

Produktinformation

DP-558 är en HDD-recorder, dvs en apparat som spelar in på en hårddisk som i detta fall är på 80 GB och där ca 100 timmars TV-program får plats.

Säg att du tittar på ditt favoritprogram och det ringer på dörren. Du vill absolut inte missa något i programmet så du trycker på pause-knappen och DP-558 börjar spela in programmet. När du kommer tillbaka är det bara att trycka på play-knappen och medan du fortsätter från den stund där du tryckte på pause så fortsätter DP-558 att spela in. Helt enkelt makalöst bra!

Via nätverkskortet (Ethernet) går det att ansluta 558 direkt till ett bredbandsuttag och då få information om kommande TV-program och väderprognoser! Det går också bra att ansluta till en dator och lyssna på webbradio och att föra över filer som tex MP3. DP-558 spelar de flesta skiv- och filformaten.

För den som har en vanlig TV finns en scartutgång som skickar RGB för bästa möjliga bild. Det finns även en komponentutgång om DP-558 kan skicka en progressiv bildsignal via för den som har en skärm eller en projektor.

Det billigaste priset för KiSS DP-558 80GB just nu är 5 790 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin DVD-spelare med ett genomsnittligt betyg på 1.4 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Stödda videoformat
USB-kontakt
Ethernet-anslutning
Ja
Typ av skivinmatning
Ljudfiler som stöds
MP3, WMA
Videofiler som stöds
DivX, Xvid