Kategorier
Prisjakt

Luigi's Mansion (GC)

Luigi's Mansion (GC)

  • Genre: Äventyr, Fantasy, Skräck, Plattform
  • Rek. åldersgräns: 3 år
  • Lanseringsår: 2002
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Luigi's Mansion (GC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Grafik (8/10): Spelet är tjusigt med mycket detaljer och bra design. Framförallt spökena är vackert genomskinliga och alla effekter är grafiskt avancerade. För dålig upplösning på en del texturer drar ner helhetsintrycket.
Spelkänsla (9/10): Det är kul att fånga spöken och kontrollen fungerar perfekt. Luigis reaktioner är mycket bra och när man går runt i huset så nynnar han med i musiken med darrig stämma. Man trivs i detta spel.
Varaktighet (6/10): Spelet är lite för kort för att man ska vara helt nöjd. Det extra varvet och alla saker man kan samla på hjälper inte mycket för att hålla spelet vid liv.
Slutsats (7/10): Det är ett välgjort spel med bra spelkänsla och fin grafik. Gillar man Mariospel och Nintendos stil i övrigt så blir man inte missnöjd. Men spelet har en speciell stil som kanske inte uppskattas av alla så jag råder er att prova innan ni köper.

Det billigaste priset för Luigi's Mansion (GC) just nu är 799 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin GameCube-spel. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 6 butiker.

GenreÄventyr, Fantasy, Skräck …
MultiplayerNej
Rek. åldersgräns3 år
Lanseringsår2002