Prisjakt

Exped SynMat 7 M (183cm)

Exped SynMat 7 M (183cm)

  • Metod: Manuellt via inbyggd pump
  • Liggmått: Längd: 183 cm
  • Uppblåsbar
Bevaka
Jämför

Exped SynMat 7 M (183cm)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
Hanvin

16 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan*
Har fyra stycken och använde på fjällvandring i somras. Riktigt sköna och små i packningen. Andra natten blev det en reva i ett av dem som antagligen berodde på att vi blåste upp dem ute och drog materialet mot något vasst. Vi använde reparationskitet och följde instruktionen till punkt och pricka. Reparationen höll för resten av veckan. Drar ner betyget till 4 då jag tror att madrassen är ömtåligt rent allmänt.
*Redigerades 2 månader sedan
h
haxelsson78

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Liggunderlaget känns mycket bra, men håller helt enkelt inte i längden. Har sett flertal av dessa liggunderlag, där limmet mellan kanalerna släpper, vilket leder till att liggunderlaget inte håller sig platt. Har även haft ett exemplar som börjat läcka. Det sistnämnda kan vara mitt egna fel. Fördelen med det hela är att jag kunnat lämna in samtliga liggunderlag och fått de lagade. Liggunderlaget är mycket skönt att sova på, men skulle personligen rekommendera något av deras modeller med avtagbar pump, då det öppnar möjligheten för att ersätta pump med luftsäck.
p
perhar-7

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Använde detta liggunderlag i -5 uppe vid Stora Sjöfallet under påsk och fungerade bra. Bra kvalitet, liten packvolym, håller en varm trots att man ligger på snöunderlag. Värt att notera innan första användningen att underlaget ska rullas ut och stå inomhus i 24 timmar med inflation ventilen öppen för att den ska fungera optimalt, men det behövs bara göras första gången. Sov som en stock, otroligt skön att ligga på. Rekommenderas starkt trots saftig prislapp.
*Redigerades 6 år sedan