Kategorier
Prisjakt

Haglöfs Corker Medium

Haglöfs Corker Medium

  • Volym: 18 liter
  • Funktioner: Fack för bärbar dator/surfplatta, Bröstrem, Höftrem, Vattentät, Stöd för vätskesystem
  • Junior/Senior: Senior
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Haglöfs Corker Medium

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(13 omdömen)
5
(9)4
(3)3
(0)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
t
trooper12

148 omdömen

ett år sedan*
Bra ryggsäck för cykelpendling och mycket praktisk genom att man öppnar på sidan och därigenom kommer åt allt i väskan enkelt. Stadig form som hålles oavsett innehåll. Bra med ett fack på ovansidan som kan expandera inåt. Bra med möjlighet att spänna fast plagg utanpå väskan, men om de inte ska försvinna bör du använda klädnypor som fästes i spännbanden och plaggen. 15" laptop får plats i väskan. Hade gärna sett mer reflexer på den samt anordning att fästa cykelbaklyse i. Sidofacket behöver blixtlås, som det är nu ramlar allt ur småfacken när man öppnar sidofacket.
*Redigerades ett år sedan
ett år sedan
Perfekt väska att ha bak på skotern. Enkelt att komma åt då man öppnar den på sidan. Sitter även väldigt skönt på ryggen vid endurokörning. Stort plus är att den enkelt går att rengöra.
h
hannahcjohansson

20 omdömen

2 år sedan
Praktisk och genomtänkt ryggsäck som sitter bekvämt. Gillar särskilt sidoinmatning som gör att man slipper gräva i väskan för att hitta saker. Uppskattar också att väskan håller formen. Helnöjd!
D
Dez

97 omdömen

8 år sedan*
Älskar att den har lite styvhet så att den behåller formen. Det gör den både bekväm och bra att packa i. Helt outstanding på hojen, packar jag bara lätta saker i den märker jag den inte alls bakom ryggskyddet oavsett hastighet. Stort minus för den klena dragkedjan som gör att man får köpa ny väska efter några år trots att övriga väskan inte ens är sliten.
*Redigerades 2 år sedan
Auxvoice
Auxvoice

96 omdömen

3 år sedan*
Praktisk men extremt ful tjejväska
*Redigerades 3 år sedan
Swepiraten
Swepiraten

26 omdömen

4 år sedan*
Kanon att ha på ryggen vid slalomåkning. Märktes knappt att den var fullproppad med saker. Satt tajt och rejält. Köp
*Redigerades 4 år sedan
Hawkeye01
Hawkeye01

198 omdömen

7 år sedan*
Bra kvalitet på sömmarna o dragkedjorna.
*Redigerades 7 år sedan
M
Mawyi

6 omdömen

9 år sedan*
Ursnygg väska, som jag använder både på skogsturer och i stan. Något förvånande så fick mig 15" laptop plats i väskan, vilket gör att jag egentligen inte behöver någon annan väska längre. Finns många fack och fickor i väskan, remmarna på utsidan är perfekt för att sätta en tröja som man inte orkar packa ner eller har plats med och ryggsäcken sitter som gjutet på ryggen. Är halvt vattentät, vilket är ett plus också. Men papper och liknande blir fuktigt om den är ute för länge i regn och rusk.
*Redigerades 9 år sedan
c
cissin

3 omdömen

11 år sedan*
Snygg väska som finns i flera olika färger. Älskar hur lätt det är att packa smart i den. Öppningen på sidan göra att man får en bra överblick över det som finns i väskan, man behöver aldrig gräva utan att se vad man gräver efter, om ni förstår vad jag menar? Som föregående talare sagt finns det en massa smarta fack. Använder den varje dag till skolan och har min 13" laptop i den utan problem. Det bästa är de spännen som finns. När man spänt fast de bra känns det knappt att man har en ryggsäck på sig trots laptop och en del böcker i. Tummen upp! Har upplevt att dragkedjorna känns "billiga" i förhållande till resten av kvalitén på väskan. Har man packat rätt mycket så hakar inte vissa "krokar" i varandra.
*Redigerades 11 år sedan
r
rallyreavan91

16 omdömen

11 år sedan*
En riktigt bra ryggsäck, har haft två stycken blåa corkers under 4 (års tid) som används dagligen som skolväska med laptop samt ibland som skid- och utflyktsväska. Kan börja med det positiva: Precis som de andra säger så har den grym passform, genomtänkt desig, bra kvailtet och ja, den är SNYGG! :) Nu till det negativa: Dragkedjorna (inklusive tråden som sitter fastsydd mellan dragkedjan och väskan) kan ge upp om man lastar väskan med den med för mycket grejer eller för tungt. Jag har haft min 14" laptop i väskan och hörnen på denpå den har sabbat dragkedjan på ena sidan av en väska och den andra har tagit stryk. Den trasiga löste sig dock förhållandevis enkelt genom att jag sydde igen den sidan och klippte upp den andra. Funkar den lika bra som innan! Men en annan grej med laptops... en gång så drog dragkedjan på ena sidan upp sig (hade väl inte stängt ordentligt?), laptopen for i backen och crashades riktigt illa. :/ En konsekvens av att kunna reglera höjdskillnaden på bröstremmarna är att de trillar relativt enkelt om man inte är försiktig. För mig så är brösträmmarna till båda väskorna borta. Sen så är det ändå ganska enkelt att göra fula märken på den, genom att dra en nyckel över den eller skrapa den mot en sten. Nu har jag sagt ganska mycket negativa saker om denna väska, men kom ihåg att jag extremtestat väskorna och fortfarande tycker att det är den bästa väska som finns på marknaden. Så det är ett riktigt värt köp.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1