Kategorier
Prisjakt

Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Arc

  • Operativsystem: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  • Skärmstorlek: 4.2 tum
  • Lanseringsår: 2011
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Ericsson Xperia Arc

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
10 år sedan*
+ allt är bra jag är jättenöjd! -batterit håller i ca 1
*Redigerades 6 år sedan
870909

23 omdömen

8 år sedan*
En Mobil Plus + tålig + skärmen + kamera Minus - Gammal - Seg - Bara ICS - lite minne Det finns fortfarande många som har den men denna kom ut 2011 det gjorde s2an med och den var ungefär lika bra som s2an då men idag är den inte jämförelse bar med s2an. Kör Android 4.2.2 i min s2a och jämför med arcen jag säger bara arc släng dig i väggen. Ni som köpte arc i mitten av 2012 istället för s2 gjorde ett stort misstag ni kommer ångra om ni är mobilnörd. Det är ingen dålig telefon nej tvärtom men nu när sgs2an har uppdaterats till och med till jeallybean 4,2,2 på plus varianten som jag har så är det inte ens att jämföra så jävla mycket bättre flyt än arcen och klarar tyngre saker så go for it s4 s5 .
*Redigerades 7 år sedan
m
milkylainen

6 omdömen

8 år sedan*
Skriver om den här gamla luren för att berätta hur det gick med min. Den fungerade bra ända tills en dag då den var ca 1 år gammal då den började hänga sig och dö fast den var fullladdad. Det gick över efter ett par dagar.. men telefonens batter är helt kört. Från att ha räckt ca 3 dagar så går det knappt att köra i 12 timmar nu. Skrotade skiten och köpte en Samsung Galaxy SIII istället.
*Redigerades 8 år sedan
Oxygen
Oxygen

85 omdömen

9 år sedan*
Kanontelefon!
*Redigerades 9 år sedan
9 år sedan*
+ Bra kamera när det finns solljus. Ok med blixt inomhus. Bilderna blir inte korrekta, men de blir fina. Färger och kontrast överdrivs t.ex. - Inte så bra byggkvalitet. Plastig och lätt. + Bra batteritid. Kass batteritid i jmf med Nokia n8. - Dålig multitasking på mobilen. - Dålig hård kameraknapp, den gör bilder suddigare för att mobilen rör sig lite när man klickar. + Skärmen är jättestor och fin.
*Redigerades 9 år sedan
Gelmax
Gelmax

128 omdömen

9 år sedan*
Mycket trevlig maskin. +Skärmen +Designen +Batteritiden (för att vara en smartphone med stor skärm) -Avtryckarknappen till kameran är liten och kräver att man trycker hårt -3,5-mm-uttaget borde varit på ovansidan inte på sidan
*Redigerades 9 år sedan
q
qwerty_

26 omdömen

9 år sedan*
Sjukt bra mobil, en av dom bästa jag ägt faktiskt. Tappat mängder av gånger utan att något hänt, spillt te över hela telefonen, tappat i snö flera gånger. Fungerar perfekt. Har bara blivit lite repig annars fungerar den perfekt. Kameran är också suverän, hd inspelningen kan hacka lite ibland, men för att vara en mobiltelefon tycker jag inte man kan begära så mycket mer. Färgstark och tydlig skärm. Rekommenderar!
*Redigerades 9 år sedan
h
hejdär123

13 omdömen

9 år sedan*
Helt ok, är vad man kan förvänta sig. Med tanke på dagens pris (ca3000kr) så finns det inte så många mobilen som kan konkurrera mot denna enligt mig. Dock så har min plast ovanför skärmen fått en spricka utan att jag kan minnas något slag eller liknande, lite brist på kvalitet.
*Redigerades 9 år sedan
9 år sedan*
Underbar mobil, som är i mitt tycke absolut bäst Pris/Prestanda, otroligt bra kamera och kristallklar ljud vid samtal, riktigt skön att hålla i och snabb att surfa med och alla tillbehör man får på köpet gör det hela ännu bättre. Köpte min Silver för endast 2490, Fick med 16gig minne, skinnfodral, hdmi sladd, hörlurar... Tveka INTE...innan alla tar slut. Bästa mobil hitills för min del. (haft över 20 st)
*Redigerades 9 år sedan
Laffe3070
Laffe3070

51 omdömen

9 år sedan*
Allmänt bra mobil. Så surt bara att man inte visste att det skulle komma en nyare, billigare och bättre ett halvår senare. Rejält mycket billigare. Man får väl glädja sig över att ursprungs-Arcen fortfarande har ett mycket bättre namn än Arc S
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1