Belkin AirCast Auto HandsFree

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Belkin Handsfree-set för bil/MC (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Köpte och monterade denna i min bil häromdagen.

  Var lite oroligt över ljudkvaliteten på telefonsamtal, men det fungerade klockrent. (Har en iPhone 4s). När jag frågat andra hur de upplever samtalskvaliteten, säger de att det hörs bättre än när jag pratar direkt i luren. Bättre betyg än så blir det inte. (Har satt micken/knappen bakom "blinkersspaken")

  Installationen var enkel, parkoppling till min telefon var busenkel och intuitiv.

  Streaming av musik fungerar även den jättebra. Dock blir inte ljudet bättre än vad BT-tekniken förmår, men för bilbruk är det good enough tycker jag.

  Vad skall jag mer säga, mer än "KÖP" om du har behov.

  Förpackningen var enkel att öppna utan åverkan, vilket gör att det är smidigt att testa och returnera om du inte är nöjd.
  3 år sedan
 • Usel

  Gillat omdöme
  Vad är det för fel på folk? Har NÅGON använt denna som handsfree, alltså för att prata telefon med, eller bara för att streama musik till bilstereon? För i det avseendet är den klockren, men den är fullständigt oanvändbar som handsfree. Trodde jag fått ett defekt ex så jag bytte mitt, men ex nummer 2 är precis lika dåligt. De jag pratar med hör mig helt enkelt extremt dåligt, typ inte alls. Har provat att ringa min egen telefonsvarare för att höra själv och ljudkvaliteten är verkligen häpnadsväckande dålig. Har provat att prata i olika tonlägen, i olika riktningar o.s.v. Pucken sitter placerad mellan ratten och mittkonsolen. Går inte att föra ett samtal. Då faller väl hela idén med produkten? Om man bara ska använda den för att streama musik så finns det bättre, och billigare, produkter som gör det minst lika bra.

  UNDVIK!
  4 år sedan
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  Bra grej. Hatar dock att man måste para om den hela tiden så fort man stänger av motorn. Samt att man bara kan ha en användare
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte ett ex från Teknikmagasinet nu när dom sålde ut den.

  Installationen gick smärtfritt, hade dock önskat att man fick med någon typ av kabelclips som man kunde fästa kabeln med.

  Jättebra ljud när man spelar musik och helt ok som handsfree. Perfekt pryl när man bara har AUX i bilen. (V70 2008)

  Enda minuset är att man inte kan ha flera telefoner anslutna utan måste söka om
  ifall någon annan skall köra bilen.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Klockrent alternativ till alla dessa dåliga FM sändare som finns på marknaden!
  1 år sedan
 • Ganska bra
  Funkar bra som både handsfree och för att streama musik, enda problemet jag har är att den inte har någon bas alls ut. så vill man spela musik med mycket bas så ska man nog välja en annan.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Perfekt och inga som helst brus eller störningar från generatorn.

  Rekommenderas
  2 år sedan
 • Ganska bra
  Medioker blåtandsmottagare som släpper igenom störningar från generatorn. Magnetfält som jag satte i bilen har kass kvalitet och micken plockar upp mycket brus. Värd 250 kr men inte mer...
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Smidig krabat som fungerar lysande för musik och helt ok som handsfree. Den jag pratar med har inga problem att höra vad jag säger men det låter lite burkigt. Rätt stor skillnad på "burkigheten" beroende på var man placerar mikrofonen så man bör testa olika ställen innan man klistrar fast den. För mig fungerade det bäst till vänster om bilstereon ( Honda Civic 2010 ).

  Långa kablar som följer med och smart design i laddaren som gör att man får en extra usb utgång som kan nyttjas för laddning av t.ex. mobiler.

  Om ni inte har jättehöga krav på ljudkvalité när ni använder handsfree så ska ni absolut inte tveka på denna produkt.

  Har ni högre krav på bra handsfree bör ni kolla på Grom audio.

  http://www.gromaudio.com/store/bt3_adapters/honda_acura_03-11_aux-in_mp3_bluetooth_ipod_iphone_adapter.html använder jag i min Accord och den är vassare på handsfree och går att integrera så man kan styra en del funktioner med hjälp av stereoknapparna på ratten.
  2 år sedan
 • Utmärkt
  Gör det den ska, funkar underbart bra som musikstreamer, och helt ok som heands free till telefonsamtal. Snabb smidigt och precis vad jag förväntat mig när jag köpte den. Rekommenderas!
  Edit: Jag kan inte "dubbelklicka" för att byta spår, som utlovat, lite irriterande...
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Sjukt nöjd. Tror ni som har problem med ljud och mikrofonen vid samtal har fel på produkten. Min funkar helt perfekt och den jag ringer hör mig lika bra som om jag hade hållt i telefonen.

  Det som saknas för full pott på denna produkten är att den känner bara igen senaste telefonen. Är man 2 personer som nyttjar bilen får man reconnecta om man inte var den senaste schaffören. Inga problem men skönt om man hade sluppit
  3 år sedan
 • Mycket bra
  Funkar riktigt bra med min iphone 4s, bra ihop koppling och bra ljud både musik och samtal.
  4 år sedan
 • Bra
  Kört med den här i några veckor. Klart godkänt ljud när man streamar musik (MYCKET bättre än tex belkin Bluetooth music receiver http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=557902) och handsfree funktionen funkar bra.

  Rekommenderas!

  Update: Lite omständigt att byta låt med den.
  5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )
 • Mycket bra
  Funkar perfekt. Bra ljudkvalitet och smidig hantering. Enda minuset är att man bara kan para ihop den med en enhet. Ett ilandsproblem om flera personer använder samma bil. Betyget gäller bara musikstreaming då jag inte använder den som handsfree.
  4 år sedan
 • Ganska bra
  Det är riktigt smidigt att ansluta telefonen och installationen är enkel. Om man dessutom kan dra kablarna lite undangömt så är det bara den lilla pucken som syns.

  Jag har upplevt att folk har svårt att höra mig när jag pratar. Jag vet inte om den är väldigt känslig över var man placerar pucken. Jag har den på instrumentpanelen mellan ratten och förardörren vilket ska vara en "acceptable" placering enligt Belkin, dock inte "optimal".
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Funkar kanon :) Galet enkel att installera samt få igång.
  Streama internetradio via min htc desire hd funkar bra men man får starta det manuellt varje gång man sätter sig i bilen. Lite synda för vanlig mp3-musik hoppar igång automatiskt när ska iväg med bilen. Kan ju vara telefonen eller appen iofs.
  Prata i telefonläget funkar bra, man hörs bra säger folk :)

  Rekommenderas.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Funkar galet bra mellan min Iphone 4s och bilstereon.
  Det ända som jag skulle kunna tänka mig bli bättre är om det fanns fler knappar att styra låtarna med.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Galet bra för så lite pengar. Fungerar klockrent med iPhone 4S.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Köpte denna för ca 1 månad sedan och har sedan dess använt den i min Passat.
  Har du också en bil med AUX-ingång så kan jag verkligen rekommendera denna. Du syncar din telefon via Bluetooth med AirCast Auto, jag har själv en Galaxy S.
  Sedan sätter du stereon i AUX läge och så kopplar AirCast Auto ut dina samtal och all din musik via bluetooth ut i bilens högtalare.

  Grymt smidig och ljudkvalitén är det bästa jag hört på marknaden.
  Erkänner att om man har en bil med färdigmonterad Bluetooth utrustning i bilen så är det såklart att föredra men för 799kr som jag köpte denna för så är det helt klart ett riktigt klipp!

  Du får alltså en handsfree-lösning för bilen för under 1000kr och en ljudkvalité som är riktigt vass!
  Plus är också att det sitter en USB-utgång i strömadaptern som du stoppar i bilens 12volts så du samtidigt kan ladda din telefon eller iPad. (Den är på 2.1Amp)

  Rekommenderas starkt!
  6 år sedan