Uncharted 3: Drake's Deception

 Lägg i lista  Jämför
Uncharted 3: Drake's Deception är den tredje delen i Nathan Drakes äventyr. I denna del letar han och hans mentor Victor Sullivan efter "sandens Atlantis" i den "arabiska öknen". Tillverkaren utlovar spänning och hysteriskt tempo. Lanseringsdatum 2011-11-02. För Playstation 3. Stäng
Uncharted 3: Drake's Deception är den tredje delen i Nathan Drakes äventyr. I denna del letar han och hans mentor Victor Sullivan efter "sandens Atlantis" i den "arabiska öknen". ... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.03)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Förhandsbokade spelet efter att ha kört de andra två. Kom bara för att säga att även då det är så gammalt så är det värt att köpa. Fast det bar dock inte bättre än 2:an som är ett mästerverk
  3 år sedan
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  Underbart.........
  3 år sedan
 • Perfekt
  Ett av dom PS3 spelen! KÖP!
  3 år sedan
 • Mycket bra
  Ett väldigt bra spel.
  Inte lika bra som tvåan (som inte var lika bra som ettan).
  4 år sedan
 • Perfekt
  SUPERB. Inga konstigheter.
  4 år sedan
 • Perfekt
  Underbart spel!
  Tog platinum i spelet för inte så länge sen och jag fastnade direkt för det igen! Ett spel som kan vara svårt att släppa ibland!

  +Bra grafik
  +Storyn är bra
  +Co-op!

  Men annars så finns det inget att klaga på! (:
  Med andra ord så rekommenderar jag spelet!
  ( Alla tycker olika )
  5 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )
 • Perfekt
  En av mina favoriter helt klart. Grafiken är grym, Storyn är suverän och får dig verkligen att vilja fortsätta spela även om du klarat spelet förut. Lätt det bästa spelet jag någonsin spelat.

  Köp
  4 år sedan
 • Perfekt
  Grymt Spel, Singleplayer är grym. Multiplayer rätt så bra. Köp
  4 år sedan
 • Perfekt
  Bästa spelet någonsin? Lär aldrig hamna i lågprishyllorna, men köper man det från utlandet kan man få det åtminstone en hundring billigare än de ca 300 kr det kostar i Sverige i nuläget.
  4 år sedan
 • Knappt godkänd
  Spelet är otroligt kul. Co-op och multiplayern är otroligt underhållande. Jag hoppas dock på split-screen genom HELA kampanjen i nästa. Nu har ju tillverkarna av spelet gått ut och sagt att det inte kommer bli men man kan ju önska.

  Men nu till det negativa. Jag köpte spelet på Gamestop och efter ca 5 månader av spelande började allt gå snett. Jag hade inte hunnit spela ut spelet så när jag tog upp det igen och hade spelat runt 50% började det hacka och jävlas för mig. Läste runt på forum och folk hade samma problem oavsett de hade gamla eller nya Ps3:an. Läste att blu-ray spelaren inte klarade av spelets enorma data på skivan och därför "krampade" i vissa fall. Fick då starta om hela kampanjen och radera all data för att få något att fungera igen. Har ännu inte kunnat spela igenom spelet och varken Gamestop eller Nordisk film (som är ansvarig utgivare i norden) medger att detta fel finns trots mängder av missnöjda kunder som diskuterar detta på forum. De mer ifrågasatte mig och vad jag hade gjort med spelet samt konsolen. Köpte special editon så det var egentligen 800 kr i sjön. Idiotiskt hur man inte ens kan samarbeta med sina kunder. Gamestop vägrade prata med mig och gav mig knappt hjälp utan forslade mig vidare till Nordisk film.

  Nej usch till Gamestop, Nordisk film och Naughty Dog.

  Köptes på egen risk tyvärr..
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Spelet är i grund och botten samma som Uncharted 2, så på enbart de meriterna skulle det vara värt en 10:a... igen... Jag tycker dock att de kunde gjort något mer av storyn, för ärligt talat så tycker jag att 2:ans story var mer sammanhängande. I denna version flyger drake fram och tillbaka mellan olika (i och för sig grymt välgjorda och varierande) platser och dödar skurkar lite på måfå, och så hamnar han rätt tillslut genom ren och skär blind tur. I uncharted 2 kände jag inte att slumpen hade fullt så mycket att göra med utfallet.

  Det känns som om artisterna utgått från vilka miljöer och utmaningar som ska vara med i spelet och så får den stackars manus-apan sy ihop detta till en sammanhängande saga med varierande grova sömmar.

  Men i vilket fall, mycket bra spel och väl värt tiden.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Underbart. Spela på "Hard" så räcker det längre. Glöm inte spela co-op med polarna!
  5 år sedan
 • Bra
  Hade oändligt höga förhoppningar på detta spel då jag verkligen älskade 2:an. Men jag måste säga att jag vart lite besviken.
  Visst storyn är kalasbra, karaktärerna är genomtänkta och har djup och ljudet är i toppklass.
  Men det är för många smågrejer som drar ner betyget.
  Till exempel så känns styrningen inte alls tajt och rätt. Fler gånger än få så kan en fiende smyga runt i princip bredvid en utan att agera och Spelet kändes sakna det djup som tvåan hade.
  Missförstå mig inte här nu det är ett kalasspel och man får bra underhållning för pengarna, speciellt nu när priset rasat på spelet.
  Men det är inte den givna succe jag hoppats på.
  När tvåan kom så kom det liksom från ingenstans och levererade kanske det bästa spelet någonsin till Ps3 men dethär va bara ... meh
  5 år sedan
 • Perfekt
  Mycket bra! Ljud, grafik, fysik i topp klass!
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Perfekt spelkontroll med produktion av världsklass. Allt från grafik till röstskådespeleri. Jag tycker dock att handlingen är tyvärr svagare än 2:an och lämnar några luckor. Detta kompenseras dock av en mycket underhållande multiplayer som håller en i timmar och dagar. Ett måste för alla spelälskare.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Ett av de bästa spelen genom tiderna! Finner inga minus med detta, helt underbart spel.

  + Grafik
  + Story
  + Gameplay
  + Spelbarhet
  + Ljud
  + Multiplayer
  + Karaktärer, Röstskådespel
  + Kontroller
  + Pussellösningar

  - None

  En riktig fullpoängare helt enkelt! Köp nu!
  5 år sedan
 • Bra
  Bra men sämst av UC. Många fler fiender men dumma som spån
  5 år sedan
 • Perfekt
  Helt perfekt spel som jag bara älskar!
  5 år sedan
 • Perfekt
  Kan inget annat säga än ett perfekt spel. Spelserien blir verkligen bättre och bättre.
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Sjukt bra spel med toppgrafik Bra story med spännande miljöer och utmanade banor som inte är allt för svåra. Ett spel man kan spela om många gånger bara för att fascineras av allt.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Underbart!
  5 år sedan
 • Utmärkt
  fick detta av en jobbarkompis i julklapp och det är riktigt bra!

  Bra grafik, bra ljud, Rolig och spännande story. Cutscenes är skit snygga. tråkigt att jag missat de två första spelen men de är beställda nu.

  Rekommenderar detta underbara äventyrs spel!
  5 år sedan
 • Utmärkt
  Ett måste. Absolut! Denna spel-serien blir bara bättre och bättre alltså! Mycket bra variationer, men skjutdelen är fortfarande ändå en stor del av spelet, lite mer pussel skulle kanske vart nice, men dom som finns är riktigt kul. Cutscenesen är helt fantastiska. Ljudet ok. Var beredd på känna hatet till en viss karaktär :) 9/10
  *Spoiler alert*

  Varning för spindlar ^^,
  5 år sedan
 • Perfekt
  Helt otroligt bra spel! KÖP
  5 år sedan
 • Perfekt
  Läste idag att en patch kommer. Som ska rätta till sättet att skjuta/sikta. Kändes lite konstigt mot 1 & 2. Otroligt bra spel som rekommenderas varmt. Kan bara bli bättre efter som dom lyssnar på sina fans. Blir att testa det igen efter patchen.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Riktigt vackert med många vackra miljöer.
  Ett extra plus på kanten är att det har lagt ner tid på 3d-stödet också
  5 år sedan
 • Perfekt
  Fantastiskt spel, underbara miljöer och cutscenesen är legendariska! Ett måste för alla PS3 ägare, om ni inte har spelat ettan eller tvåan så spela dem innan.
  5 år sedan
 • Knappt godkänd
  Snacka om att följa den "röda tråden" spel.
  Man kan ju inte göra något annat i spelet än att följa den extremt påtagliga råda tråden.
  Grafiken är inget speciellt den heller, den är vad man förväntar sig i dag.
  Styrningen är lika dålig som det första Assassin Creed var, men dom fixade åtminstone till det problemet.

  Som tur är så har spelet en fantastisk story, som dom borde göra film av.
  Men i min värld räcker inte det, när jag skulle börja kapitel 19 var jag tvungen att googla hur mycket som var kvar av spelet. Hade jag spelat mindre 70% hade jag inte spelat klart spelet.
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Älskade verkligen framför allt Uncharted 2 och hade förväntat mig att det inte var något snack om saken. Uncharted 3 skulle bli årets spel i mina ögon. Så höga förväntningar är sällan positiva. Jag känner mig faktiskt smått besviken efter att ha spelat igenom det. Jag hade väntat mig att utvecklarna hade skapat några nya ideer och förbättrat spelupplevelsen ännu mer. Med andra ord att de lagt ner tid på att polera en redan fantastisk spelupplevelse. Men de har "bara" byggt upp en fortsättning på historien och egentligen inte ändrat något annat. Visst, konceptet i Uncharted 2 var strålande och att många hävdar att det varit tidernas bästa konsol-spel är inte konstigt. Men med tiden bör även tekniska detaljer förbättras. Det känns som att Uncharted 3 står stil på den punkten. Jag hade väntat mig mer helt enkelt. Kontrollen var en sak jag gärna hade sett att utvecklarna hade arbetat med för att slippa de tämligen ryckiga styrningen. Men sett till helheten är Uncharted 3 ett fantastiskt bra spel, även om spelupplevelsen inte är mer storslagen än i föregångaren och de få brister som fanns i den finns kvar i det tredje spelet. Jag gillar hur som helst spelet mycket även om jag hade önskat mig mer och bättre problemlösningar och mindre skjutande och fiender.

  Multiplayer belönar sina trogna spelare och att kasta sig in i striderna som nykomling är verkligen en utmaning som jag snabbt tappar intresset för. Uncharted 3 är och förblir ett single-player-spel och har inte mycket att komma med som multiplayer.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Hur snyggt som helst, underbart ljud och bra flyt i spelet!
  5 år sedan
 • Mycket bra
  Grafiken och ljudet får toppbetyg, men storyn kändes lite tunn och jag tycker det var för få "gåtor" att lösa. 2:an fortsätter vara min favorit i serien så här långt.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Helt underbart spel! Ett måste för alla med ps3.
  5 år sedan
 • Perfekt
  Jag klarade spelet på Svårt innan idag efter ca 9h, ett flertal ställen där jag behövt börja om ett dussintal gånger, och flera frustrerande moment. Jag har spelat många spel, och få av dem har varit riktigt bra, de är antingen långtråkiga, fula och dåligt gjorda, har svåra kontroller eller värdelös samt hjärndöd story. En handfull av dem har haft det där lilla extra som gjort ett spel riktigt bra tillsammans med bra story, kontroll och uppbyggnad. Detta spelet, fan rent ut sagt, det är helt jävla fantastiskt, Uncharted 3: Drakes Deception är nog antingen det bästa eller det näst bästa spelet jag någonsin spelat, då är det föregående spelet Uncharted 2: Among Thieves det enda som skulle kunna mäta sig med det och möjligen ta första placeringen, jag kommer dock inte ihåg om det var lika bra när jag spelade det då det va ett tag sedan. Drakes Deception är så perfekt på alla sätt och vis, story, gameplay, karaktärsuppbyggnad, grafik, ljud, ja allt!

  Naughty Dog, ni har överträffat er själva, jag trodde aldrig spelet skulle kunna mäta sig med det andra äventyret, ni har minst sagt gjort det om inte överträffat det.

  -10/10 minst sagt, även om jag skulle vilja sätta talet elva framför tian;)
  5 år sedan
 • Perfekt
  Helt otroligt bra spel rekommenderar det starkt. Har du en PS3 så är det bara att köpa!
  5 år sedan
 • Perfekt
  Årets bästa (kanske årtiondets) spel alla kategorier!

  KÖP, KÖP KÖP!
  5 år sedan
 • Perfekt
  Gaaaaalet bra och riktigt snyggt! EPIC
  5 år sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Utmärkt
  Stygg hund vet hur man gör spel för detta spel är bra. Den sista av oss är också bra, men kan inte jämföra med denna titel här. Det enda negativa är multiplayer och kooperativ.