Kategorier
Prisjakt

The Pacific

The Pacific

  • Format: Blu-ray
  • Utgivningsland: Sverige (SE)
  • Premiärår: 2010
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

The Pacific

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Pinnacle
Pinnacle

247 omdömen

6 år sedan*
Bra serie dock inte riktigt i klass med Band of Brothers, högst personlig åsikt. Bild och ljud i toppklass, helt enkelt ett måste i en filmsamling!
*Redigerades 6 år sedan
8 år sedan*
För 240 spänn väntar man sig inte så mycket i alla fall något som inte är i klass med BoB. Vad får man då, jo ett mästerverk bättre i allt än Band of Brothers , personskildringar som går mer på djupet, lite bättre flyt i handlingen och jag trodde inte det var möjligt i en tvproduktion en bild och ett ljud som slår det mesta jag hört och sett och dessutom i 16:9 så min 108 duk är fylld till bredden av skarpa bilder och ett foto i toppklass. Något dåligt då, ja kanske att japaner springer rakt in i kulspruteelden precis hela tiden i dom första avsnitten och ligger döda i drivor , gick det verkligen till så, dom verkar inte lika dödslängtande längre fram i serien.
*Redigerades 8 år sedan
SirMacke
SirMacke

442 omdömen

9 år sedan*
Helt enkelt bland de bästa.
*Redigerades 9 år sedan
9 år sedan*
-
*Redigerades 9 år sedan
RobNB
RobNB

713 omdömen

9 år sedan*
Man har ju Band of Brothers! Då ska man ha denna med. Riktigt bra box.
*Redigerades 9 år sedan
Kalekulan
Kalekulan

377 omdömen

9 år sedan*
Handling: 10/10 Skådespel: 10/10 Musik: 10/10 Foto: 10/10 Bild: 10/10 Ljud: 12/10 Svenska undertexter: -5/10 Fruktansvärt bra serie. Dock inte lika stark som Band of Brothers. Notera att den svenska översättningen är under all jävla kritik. Helt värdelös.
*Redigerades 9 år sedan
drbrain
drbrain

179 omdömen

10 år sedan*
Helt klart sevärd och om man inte jämför med BoB så är ju denna hur bra som helst. Som någon nedan skrivit så är det ju lite mer handling i denna, iaf i dom senare avsnitten. Bild och ljud känns bättre än BoB men den svenska texten är väl.. uhm.. sådär hehe Bild: 10p - Kanonbra Ljud: 10p - Inget att klaga på Handling: 9p - Helt ok. Text: 5p - Haha.. mm..
*Redigerades 10 år sedan
p
ponpolio

55 omdömen

10 år sedan*
Har låtit bli att se serien både på tv och nedladdningsvesioner och har sparat mig till denna plåtbox. Vi är ju inte så många kvar som uppskattar att inneha ett fysiskt media i sin ägo i dessa gratistider, men ffs...279 spänn ink frakt på CDON måste vara accepterat av de flesta. Låter man bli att jämföra rakt av med BoB så är det full pott på denna. Lite mer story i denna och mindre pang-pang. Sketebra och prisvärd! -1 på kass text.
*Redigerades 10 år sedan
Bio min Bio :-)
Bio min Bio :-)

20 omdömen

11 år sedan*
Tyckte den var lika bra som Band of Brothers, men helt klart annorlunda. Förvänta dig ingenting, jämför inte - så har du en fantastisk upplevelse framför dig. Såg den idag för första gången, som maratonvisning. Underbar! Såg den på blåstråle, och vill VARNA FÖR ÖVERSÄTTNINGEN PÅ DENNA UTGÅVA! Vet inte hur det är på DVD men översättningen var under all kritik! Den som översatt kan varken förstå engelska, svenska eller militära termer. Det var faktiskt en plåga, och jag överdriver inte. Det är att begå våldtäkt på en så annars högklassig serie som denna. Köp den, se den utan text, och njuuut!
*Redigerades 11 år sedan
Rolle90
Rolle90

86 omdömen

11 år sedan*
Bra serie, men kan inte mäta sig med sin föregångare Band of Brothers.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1