Kategorier
Prisjakt

Fjällräven Kånken Laptop 15"

Fjällräven Kånken Laptop 15"

  • Volym: 18 liter
  • Funktioner: Fack för bärbar dator/surfplatta
  • Junior/Senior: Senior
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Fjällräven Kånken Laptop 15"

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
l
linneakleen

70 omdömen

2 år sedan
Letade efter en ryggsäck med ett datorfack som var enkelt att komma åt, framförallt för jobbresor så att det skulle bli smidigt genom säkerhetskontroller. Tog denna då den är väldigt populär. + Bra volym + Bra storlek på väskan + Bra bärremmar på denna till skillnad från vanliga Kånken. + Vadderat datorfack + Lätt att komma åt datorfacket - Saknar ett litet fack med dragkedja inne i väskan - Jobbigt att bära tungt med väskan - Sitter för högt upp på rygger så man bär med bara axlarna Eftersom det är jobbigt att bära tungt med väskan är den för mig rätt dålig. När jag vet att jag ska gå en bit med väskan på ryggen så tar jag helt enkelt en annan ryggsäck. För att åka till och från jobbet är den helt ok men vill man ha en ryggsäck som också är skön att bära så skulle jag tagit en annan.
L
Lud78

46 omdömen

4 år sedan*
Jag verkar lida av ryggsäcksfetisch då jag haft ett antal men aldrig blivit riktigt nöjd. Köpte denna efter stor plåga då jag tycker priset är lite väl högt men för första gången är jag nöjd. +Lagom storlek. +Extra vadering på bärremmarna. Mycket trevligt då en dator i facket ökar vikt. +Att datorfacket har separat öppning. Varför har ingen annan tillverkare tänkt på detta? +Går att öppna mycket och packas. liggande. Ger bra översikt. +Tidslös design. +Inta önödiga remar som dinglar överallt. Stört mig på detta hos andra ryggor. - Sidorfickorna hade kunnat vara flexibla så man fick in en större flaska. -En oganizer hade ej varit fel. -Priset är överdrivet som f-n.
*Redigerades 4 år sedan
joeghurt
joeghurt

144 omdömen

7 år sedan*
Trevlig väska, men dragkedjan plingar lite när man går och datorn får ej vara större än 15,4". 15,6" går ej ner i datorfacket, däremot i det stora facket.
*Redigerades 7 år sedan