Sennheiser PC 360 G4ME

Sennheiser PC 360 G4ME

  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Fästanordning: Huvudbygel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sennheiser PC 360 G4ME

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(60 omdömen)
5
(45)4
(10)3
(3)2
(2)1
(0)
Sorterat efter datum
2016-02-29
Tveklöst det bästa headset jag haft. Väldigt bra ljud för pengarna, och sitter helt galet bekvämt. Kan ha på mig det i timtal utan att det är det minsta jobbigt, och det är det enda headset jag stött på som är så pass bekvämt. Bra med volymkontroll på lurarna och en mikrofon som går att dra upp för att mutea och om man inte vill ha den ivägen.
2015-04-29
Funkar superbt till spelandet. Har inte haft några problem alls med volymvredet som beskrevs. Enda negativa är att micen inte går att justera närmare munnen utan att den återgår ganska snart till ursprungsformen. ps. Den simulerar 5.1 ljud väldigt bra i FPS spel mha soundforge 2 kretsen.
2013-06-12
Redigerades 2014-11-23
Ny uppdatering: Ett vanligt problem som uppkommer med dessa headset över tid är att man får problem med volymvredet. Damm samlas i det och göra att det sprakar när man vrider på det och ljud försvinner ibland i en eller andra hörselkåpan. Om vredet vrids upp till max försvinner öven ljudet ur ena kåpan. Googlat runt och sett att många andra har detta problem så blir tvungen att dra ner betyget några hack. Tidigare: Bästa headsetet/hörlurarna jag ägt. Bra ljud med lagom mycket bas, bra komfort, tillräckligt lång sladd, skön mute-funktion på micen. Finns absolut inget att klaga på!
2014-10-19
Haft Siberia V1 och V2 samt 5H & 7H, var inte rädd. 360n ger allt du behöver för spel som CS:GO, 1.6, Battelfield. Bättre ljud än de andra i mitt tycke, som vanligt är det alltid lite jobbigt i början med ett headsetbyte men efter veckan kommer du vara nöjd.
2014-05-14
Redigerades 2014-09-22
Jag vill ge ett rätt dåligt betyg till den här luren. Detta eftersom jag förväntade mig mycket mer. På plussidan finns ljudet, som faktiskt är riktigt bra. Både mic och spelljud fungerar prima och volymratten gör systemet smidigt. dessutom så är headsetet väldigt lätt med sina 300 gram. Byggkvaliteten känns även den rätt stabil. Nackdelarna då... Ja, det är en helt öppen lur som trots att den stänger in öronen släpper igenom mängder av ljud utifrån, vilket jag absolut inte trodde att den skulle göra. Vidare så är den faktiskt väldigt obekväm på så sätt att lurarna sitter för hårt åt mot öronen. Jag är heller inget fan av sammeten som finns runtom. Komforten är det som sänker den här luren för mig. För det här priset så hade jag förväntat mig MYCKET mer. Jag skulle inte rekommendera någon att köpa det här headsetet innan dom testat det grundligt. 1500 kr, jag misstänker att man kan få betydligt mer valuta för pengarna än såhär. Siberia headseten sitter faktiskt mycket mer bekvämt exempelvis. Uppdatering: nu har jag haft dessa lurar i fyra månader eller så och tycker om dom mer och mer. Konforten upplever jag numera väldigt bra och man glömmer bort att man har dom på sig. Ljudet är fortfarande mycket bra och dom är extremt smidiga med miccens av och på läge, genom att bara rikta den upp eller ner. Uppgraderar betyget kraftigt och tänker att man inte ska recensera en produkt innan man har 50 timmar med den :)
2014-09-06
As gött ljud och bas. Tyvärr svårt att driva dom med min gamla dator. Ska köpa nytt ljudkort så är saken biff. Saknar endast aktiv brusreducering. Synd om folk lyssnat på andra sennheiser lurar som har sämre bas och inte gillat dom, i så fall GE DESSA EN CHANS!
2014-08-18
Väldigt bra ljud i hörlurarna, nästan så jag föredrar att lyssna på musik i dessa än min stereo. Mikrofonen är också väldigt bra, mina vänner hör mig klart och tydligt i spel och skype. Gillar skarpt funktionen med att höja upp / rotera mikrofonen för att stänga av den. Stora kåpor med tyg så de är väldigt bekväma under längre sittningar. Tror faktiskt inte jag har haft bekvämare headset eller hörlurar. Kåporna är öppna vilket gör dem väldigt luftiga också, dock finns det en nackdel med det. Det har hänt några gånger nu under två års användning att det blivit rundgång för mina vänner på skype när jag haft väldigt hög volym på. Mitt headset gick sönder efter knappt två års anvädning. Det blev dålig kontakt i mikrofonen. Dock hade jag garantin kvar så jag skickade in dem på tisdagen och fick hem ett helt ny headset på fredagen. Otroligt bra service! Jag har använt mig av headset med 5.1 och 7.1 ljud förr men tycker man hör tydligare "surround" med detta även fast det bara är 2.0 ljud.
2014-07-11
Har haft lurarna i två år nu, och måste säga att dom fungerar fortfarande lika bra som när jag köpte dom. Bästa gaming-lurarna på marknaden, väldigt bekväma, även under många timmars spelande, bra jlud i lurarna samt i micken. Finns inget att klaga på. Betyget blir så klart 10/10.
2014-06-13
Redigerades 2014-06-14
En väldigt bra lur i sann Sennhesier-anda. Har tidigare använt Siberia V2 som jag tyckte var sådär, då de inte sitter värst bra och mikrofonen är tveksam. Dessa sitter väldigt bra, nästan för bra om öronen, har du stort huvud kan de sitta lite väl bra. Men på mig sitter de mycket bra. Gillar också att de använder mocka som muff om öronen. Ljudet är riktigt, riktigt bra. Allt som allt en bra lur, med hög kvalitet. Plus för mikrofonen som stängs av när man fäller upp den.
2014-05-08
Skönaste lurarna jag haft. Smidiga, bra ljud och en mic som andra verkar tycka ger ifrån sig klart och tydligt ljud. Har haft dem i ca 2-3 år nu utan problem.
Sida 1