Kategorier
Prisjakt

Apple iPhone 12 Pro Max 256GB

Apple iPhone 12 Pro Max 256GB

  • Operativsystem: Apple iOS 14
  • Skärmstorlek: 6.7 tum
  • Lanseringsår: 2020
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone 12 Pro Max 256GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Millstone
Millstone

64 omdömen

4 månader sedan
Kameran kanonbra. Bilder tagna på kväll & natt- magiskt bra. Skärmen kanonbra. Bra batteritid. Jag hade dock uppskattat om en såpass stor lur hade varit lite bättre balanserad, det hade gjort hanteringen smidigare. Inte så att den är topptung, den är perfekt avvägd, men hade föredragit mer tyngd i nedre delen och mindre i övre. Jag vänjer mig säkert vid detta med.
M
Member1

6 omdömen

5 månader sedan
Kameran är anledningen för att jag uppgraderade från Xs Max och är inte besviken. Foton tagna på kväll är väldigt imponerande och uppskattar Lidarsensorn. Designen är oxå något jag uppskattar, så pass mycket att jag kör utan skal. Säkerligen inte så smart men den känns bra i handen, så det får vara så. Är man i apples ekosystem så blir man nog inte besviken, Apple levererar på alla sätt och vis med den här enheten.
m
moaln

4 omdömen

5 månader sedan*
Första dagarna: Stor och tung, Efter en vecka funderar iallafall inte jag på det längre, man vänjer sig snabbt. Måste säga att skärmen är magiskt bra, vilken bild. Att kapaciteten finns där märks genom att inte märkas. Allt bara flyter helt problemfritt! Kameran tar riktigt bra bilder, så bra att den ”riktiga” systemkameran kommer samla en del damm framåt. Imponerande att en mobilkamera kan prestera på den här nivån. Har tagit massor av bilder i utmanande ljusförhållanden med resultat som egentligen inte borde vara möjliga när man beaktar att de är tagna med en mobil. Kort och gott nöjd. Just det, glömde nästan nämna batteritiden. Den är bra.
*Redigerades 5 månader sedan
5 dagar sedan
Människor som inte har råd med iPhone försöker degradera den, men Apple har hittills producerat det bästa, speciellt med iPhone. Älskar det. 😍

Google

2 månader sedan
Har använt telefonen i ett par veckor, har haft den i några månader. Det har plågats av buggar. Dumt, för det har en mycket bra kamera.

Google

5 månader sedan
Bäst

Google