Kategorier
Prisjakt

Xiaomi Mi 10T Pro 256GB

Xiaomi Mi 10T Pro 256GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 6.67 tum
  • Lanseringsår: 2020
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Xiaomi

Xiaomi Mi 10T Pro 256GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Z
Zeb83

18 omdömen

en månad sedan*
Kan inte rekommendera denna telefon för någon som är van vid en telefon som fungerar smärtfritt inom alla områden Det positivta +Batteritiden, brukar gå några dagar mellan laddningarna. +Skärmen, 144Hz ger bra flyt. +OK kamera Negativa: -Går inte att justera volymen på telefonen med volym knapparna samtidigt som man castar till Chromecast. Går endast justera volymen på Chromecasten. (Det går att ändra via inställningar, men är bökigt) -När det ringer så försvinner symbolerna för att svara/lägga på ibland. Då får man börja leta runt efter "samtalet" för att kunna svara. -Har man telefonen vid örat och pratar så reagerar skärmen ofta på beröring och man kommer ofrivilligt åt diverse menyer osv. Ibland avbryts samtalet eller högtalaren sätts på. -Strul med bluetooth, kopplar ofta bort parkopplade enheter. Så får man stänga av och sätta på bluetooth igen. Mjukvaran är helt enkelt inte bra nog. Annars är telefonen stabil. Känns gedigen. Hade hellre valt en Samsung. Hade/Har en Samsung s8 Note. Innan det en Huawei P8+ som hade bättre mjukvara/gränssnitt.
*Redigerades en månad sedan
a
abdullah

108 omdömen

2 månader sedan
Väldigt bra lur, fick den för 2400 kr så för det priset var inget annat jämförbart. Batteriet, snabbheten, kameran, minne precis som det mesta annat är på topp. Enda minuset jag kan komma på är gränssnittet som är ganska osmidigt, haft Huawei innan som på detta plan är mycket bättre enligt mig.
v
vadhettehan

48 omdömen

3 månader sedan
Förvånansvärt bra mobil för pengarna, oavsett om det finns ett par nackdelar med denna mobilen så är slutresultatet väldigt positivt. Fördelar enligt mig: Extremt bra kamera. Batteri som varar i två dagar. Stabil/kvalitativ mobil Väldigt responsiv Nackdelar enligt mig: Det är svårt att få tag i mobilskal och jag var tvungen att beställa ett från Kina. Kameraflärpen sticker ut ovanligt mycket, detta relaterar till att jag sällan lägger mobilen med baksidan ner. MIUI OS lider fortfarande av en del buggar.
M
Mandingo

13 omdömen

4 månader sedan*
+Snabb hårdvara och mjukvara +Underbar 144 Hz skärm +Superbra batteri som räcker nästan 2 dygn +Kameran är grym, vidvinkelkameran är så nödvändig +Xiaomi skickar med skal och skärmskydd +Priset är oslagbart, och när man fick med en grym elscooter på köpet var det för bra för att vara sant, men det var sant -Inte vattentät Fantastisk!
*Redigerades 3 månader sedan
Fredrik HL
Fredrik HL

649 omdömen

4 månader sedan
+ Stort batteri med rejält tryck i snabbladdaren. - Inte OLED så ingen Always-On skärm - Ingen trådlös laddning
T
Tallfjant

122 omdömen

4 månader sedan
Den är lite klumpig (tjock och tung) jämfört med dyrare telefoner, men funktionsmässigt levererar den. Batteritiden är fantastisk, 2 dagar för mig utan problem. Skärmen är bra för att inte vara OLED, tycker inte att det är något att klaga på. Jag verkar höras bra, även högtalartelefonen fungerar fint. Huvudkameran och selfiekameran verkar ta bra bilder, de två andra extra kamerorna kunde de skippat. Kameran sticker ut en hel del så den ligger inte särskilt bra på ett bord.