Kategorier
Prisjakt

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB RAM) 128GB

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB RAM) 128GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6.57 tum
  • Lanseringsår: 2020
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Xiaomi

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB RAM) 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
F
Flipp

5 omdömen

8 månader sedan*
Har haft vanlliga Mi 10 5G men gillar denna bättre trots att den är betydligt billigare. + Riktigt bra AMOLED-skärm med hög ljusstyrka. En fördel mot de flesta flaggskepp är att skärmen är rak (ej kurvad) så man kan använda hela ytan. + Haptiskt feedback är riktigt bra. Det var nog det som förvånande mig mest och gör stor skillnad när man skriver och interagerar med telefonen. Tidigare midrangelurar från Xiaomi har verkligen haft problem med detta. + Batteritiden är brutalt bra. Laddar den med några dagars mellanrum, behöver aldrig tänka på batteristatus. Kan gå till jobbet på morgonen med 30-40% kvar utan att oroa mig. + Flytet och prestandan. För det mesta flyter allt som smör och jag märkte ingen större skillnad mot Mi 10. + Känslan i handen (med skal), tycker den känns betydligt smidigare och lättare i handen jämfört med MI 10 som kändes tung och lite klumpig. - Kameran är helt okej men skillnaden i dunkel belysning var ganska stor till fördel för Mi 10 5G. Vill man ha en kamera på flaggskeppsnivå är detta fel lur. Dock kan man installera en gcam-mod som förbättrar mörkerprestandan och öven bildkvaliteten en hel del. - Maximal ljudvolym när man kopplar in hörlurar är relativt låg vilket kan vara lite störande om man lyssnar på musik/poddar i en bullrig miljö. Ger en femma i betyg p g a priset. Svårt att hitta något bättre under 4000 kr.
*Redigerades 8 månader sedan
f
firstman

8 omdömen

9 månader sedan
Maybe The best phone 2020 at this Price point I am positivly supprised with this phone even if I dont Care about 5G right now, late 2020. The phone is awesome for what you pay. OK it's not a flagship but i supose One of THE best midrange phone this far in oktober 2020. Maybe THE absolute best overal phone this year if you dont Care about 60hz instead for 90hz or more and No extra memory cardslot. Just buy THE 128Gb/6bg ram. The 48mp Camera delivers realy nice photos in daylight or outdoors at dawn. THE other extra cameras i havent tried out this far to give My opinion on. One more thing to that supprised me positive is THE head phone sound quality when conected with some of it's all great Specs as 3.5-mm audio port of standard Bluetooth 5.1 aptX and aptX HD, LDAC, AAC that Works great with diferent premium wireless headphones, speakers or Wired solutions. Finaly THE battery size att 4160 mAh works great with THE phones overall amazing performance. Especially into consideration for THE relatively low Price.
j
joww

13 omdömen

ett år sedan*
Kanonbra telefon. Känns inte som en mellanklasstelefon utan nästan som ett flaggskepp. Hade tidigare en Mi 9T PRO som jag råkade bada med en längre stund och gav upp pga det. Jag tycker att dom nya flaggskeppen är för dyra samtidigt som jag var väldigt nöjd med Mi 9:an. Provade denna på vinst och förlust och är mycket nöjd. Jag märker ingen direkt skillnad mot Mi 9:an. När jag läste här på prisjakt så var det många saker som gjorde att jag funderade på att hoppa över den. Bland annat att wifiband bara var b/g/n men den har även ac. När jag provade GPStest så var jag förvånad över att den tog så många satelliter och när jag kollade på gpstest så visade det sig att den tog i princip allt Gps, Galileo, GLONASS, Beidou och Gzss. Detta var ytterligare ett fel som var på egenskaper på telefonen. När jag valde denna så var den jag tvekade mot Mi note 10 lite. Jag valde denna för den hade 5G och lite vassare processor. Batteriet är mindre men den går att ladda väldigt snabbt med den medföljande laddaren. När man växlar mycket mellan appar så kan den lagga till någon 1/10 dels sekund ibland. Dock har jag bara märk detta några få gånger. Den inbyggda ir-sändaren är riktigt bra med bra räckvidd. Trodde inte det var något jag skulle använda, men den är otroligt smidig. Jag har anslutit en Panasonic värmepump, Samsung Tv, Humax digitalbox och en anslut fläkt från Jula. Alla sakerna fanns fördigprogramerade och var bara att lägga till på märket, men fläkten fick jag lägga som en Elektrolux. Jag tycker att detta är en riktigt bra telefon och man får bra valuta för pengarna. Jag känner mig mycket nöjd med köpet.
*Redigerades ett år sedan