Kategorier
Prisjakt

Apple MacBook Air (2020) - 1,1GHz DC 8GB 256GB 13"

Apple MacBook Air (2020) - 1,1GHz DC 8GB 256GB 13"

  • Skärmstorlek: 13.3 tum
  • RAM-minne: 8 GB
  • Processormodell: Intel Core i3 1000NG4
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple MacBook Air (2020) - 1,1GHz DC 8GB 256GB 13"

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
g
glide3dfx

24 omdömen

3 månader sedan
Väldigt ålderdomlig och underspecad hw för ett pris där man tyvärr betalar 50% för märket istället för komponenterna. Skärmen är okej men inte mycket mer... Format och vikt är toppen även om moderna konkurrenter idag har större skärm i samma storlek (mindre sorgekanter runt skämren) Är man inte varumärkes slav så bör man istället titta på Ryzen 7 alternativ exempelvis Asus : https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5676341 eller Lenovo: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5666437
Muyfa666
Muyfa666

169 omdömen

7 månader sedan*
Jag har en MBP 13 2020 i5 som daily driver, och när jag reser i jobbet har jag den här... Jag älskar den. Man ska vara väldigt medveten om vad man ska göra när man väljer vilken Macbook man köper. Tyngre jobb - MBP16 eller MBP13. Lättare jobb - Instegsmodellen av MBP13 eller MBA För det jag gör när jag reser och allmän soffsurf så är MBA helt perfekt. Ja, den kan vara lite pipig med värme/fläktar, men det går att lösa med väldigt enkla medel om man är lite händig. https://fcracer.com/macbook-air-2020-performance-modification/ Eftersom jag har en MBP13 så behöver jag inte kraften, och därför blir MBA med i3 en perfekt resekamrat. Älskar retina, lång batteritid och det fantastiska tangentbordet. MBA har aldrig varit mer mångsidig och prisbilden är äntligen helt ok.
*Redigerades 7 månader sedan
Vic Vega
Vic Vega

123 omdömen

ett år sedan*
+ utmärkt för lätt vardagsanvändning, surfning, epost, YouTube osv + tangentbord (mycket bättre än 2017-2019 modellerna) + skärm, trackpad & högtalare + byggkvalitet & design + 256GB SSD, senaste CPU och RAM - breda skärmkanter - dålig kylning ! 8GB räcker för de flesta Pga dåligt designad kylning blir den väldigt varm med högljudd fläkt som följd om den belastas hårt. Undvik QuadCore i5/i7 då det bara förvärrar problemet. Om du behöver prestanda, köp istället basmodellen av Pro, som har betydligt bättre kylning och blir dubbelt så snabb som Air i5 tack vare det.
*Redigerades 10 månader sedan
M
Meshini

34 omdömen

ett år sedan
Väldigt högt fläktljud, ett problem som Apple länge dragits med. Därför är det förvånande att de ännu inte åtgärdat det. Dessutom bara en dual core när många budgetdatorer använder 6 eller mer kärnor i sin CPU. Får ändå 5 p.g.a riktigt bra trackpad men detta är inte bra nog i 2020.
williamjohansson
williamjohansson

15 omdömen

ett år sedan
För en vardagsanvändare som inte behöver massa kraft men vill ha en dator med bra skärm, bra ljud, bra byggkvalitet, bra batteritid och snabb systemrespons så är denna kanon. Visst den är passivt kyld som förra omdömet påpekade, men sålänge du inte redigerar videos eller annat tungarbete så har jag inte hört fläkten mer än nån enstaka gång ens. Bra premium basprodukt :) Jag skiftade för övrigt från en macbook pro late 2013 och är jättenöjd.