Kategorier
Prisjakt

JBL Bar 9.1

JBL Bar 9.1

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 5.1
  • Streaming-standarder: AirPlay, Google Cast/Chromecast, AirPlay 2
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Bar 9.1

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(9 omdömen)
5
(6)4
(2)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
g
grovsnus

19 omdömen

21 dagar sedan
Köpte dom på rea! Fint ljud om man höjer ljudet lite mer än vanligt. Lite tunt ljud ifrån limpan vid lägre volym. Borde sitta lite större ovala högtalare i limpan! Mycket nöjd endå! Tack JBL för en bra produkt!
A
Arthur14

3 omdömen

2 månader sedan*
+ Enkel att installera och använda. + Förhöjer klart upplevelsen på filmer och serier. Dolby atmos funkar bra. + Mycket nöjd med ljudet för pengarna, 5990 :- på rean. Jämförde med Samsung HW-Q950 ( 8990:- på rean) som överlag verkar något bättre ljudmässigt än JBL 9:1. Det som avgjorde till JBL fördel förutom prisskillnaden var att de bakre högtalarna inte behöver elkontakt utan har batteri som laddas direkt i soundbaren. Varken jag eller sambon vill ha fler sladdar än nödvändigt i vardagsrummet! Har läst flera reviews där JBL 9:1 får minus för att den inte kan styras med mobilapp utan bara med fjärrkontroll. Har dock själv inte saknat någon app än så länge. Medföljande fjärrkontrollen känns tillräcklig.
*Redigerades 2 månader sedan
M
Mandingo

12 omdömen

2 månader sedan
Superbra system!
G
Georgeberi

5 omdömen

2 månader sedan
Wow vilket ljud! Hela familjen fick rysningar av att lyssna på Dolby Atmos klipp. Köpte den för 6000 kr på rean. Så mycket ljud för pengarna!
s
shark3

1 omdöme

2 månader sedan*
Hade likt tidigare recensent även tänkt köpa Sonos arc med sub och bakhögtalare men med denna för 1/3 av priset på Elgiganten rea så var det svårt att låta bli. Tycker atmosljudet funkar toppenbra, får lite av bio känsla, kör främst film/serier via netflix och spel via Xbox one. Väldigt smidigt med trådlösa bakhögtalare som dessutom går att ladda var för sig med micro usb. Dessutom har den till skillnad mot sonos arc - chromecast vilket gör att det faktiskt funkar att använda den tillsammans med mina andra Google Home högtalare.
*Redigerades 2 månader sedan
V
VJBz

31 omdömen

2 månader sedan*
Hade egentligen siktet inställt på en Sonos Arc sedan länge pga Dolby Atmos. Trillade över denna av slump och Köpte för 5999 på elgigantens pre-black friday kampanj. Väldigt mkt för de pengarna. För mkt mindre får man en fantastik soundbar inklusive kraftig subwoofer och två helt trådlösa sidohögtalare. Installation: 5/5. Bara pluggade in soundbar och subwoofer. Hittade varandra direkt utan problem. Kopplade upp till wifi direkt i telefonen också helt smärtfritt. Kalibering för placering funkade också smärtfritt. De sköt ljud till varandra. Innovation: 5/5. Sidohögtalare dockas lätt i baren för laddning. Fiffiga väggfästen till sidohögtalare. Man kan lätt ta av och docka mot baren för laddning. Eller köpa usb-laddare och koppla i uttaget om de ska sitta där permanent. Ljud; sätter ingen siffra, då jag inte är en Pro audiofil och inte jämfört med Arc hemma. Men den Låter bra! Nöjda med ljudet! Funktioner 3/5. AirPlay 2 fungerar jätte bra med multiroom hos oss: i övrigt har vi HomePod och sonos och inga problem där. Men håller med föregångare att en bra app med fler inställningsmöjligheter vore bra. Tex EQ. Man kan också köra den utan sub. Instruktioner: 2/5. Följer med en quick guide. Men den utförliga instruktionen fick jag hitta på JBLs hemsida. Det var där det stod hur man skulle sätta fast på väggen. Även hur man ska ställa in olika modes. Men inte ens i deras egen instruktion stod det att det fanns night mode (utöver standard mode och smart mode). Det fick jag läsa till mig via en engelsk recension. Det var Dåligt. Overall: mkt nöjda.
*Redigerades 2 månader sedan
M
Mellker

3 omdömen

4 månader sedan
Mycket prisvärd för ett 5.1.4 system för att köpa lösa delar till både atmos, bakhögtalare och kraftig sub + förstärkare då får man mångdubbla priset alltså mycket prisvärd! Har haft tidigare jbl bar 3.1 och i jämförelse med den så är 9.1 an i en helt annan liga när det gäller film+tv ljud mycket imponerande Framför allt finns det mycket kraft till att spela ordentligt högt och rent , det är väldigt viktigt att göra bägge autokalibreringarna först då kommer det fina ljudet fram , till 2 kanals musik helt okej men till film är den helt grymm Det som inte är bra är fjärren väldigt rörigt upplägg
C
Crodudu

23 omdömen

5 månader sedan*
Otroligt fiffig lösning med löstagbara surroundhögtalare. Det fungerar utmärkt och ger helt klart en ny dimension till ljudbilden jämfört med när högtalarna är kvar i limpan. Det är också den främsta anledningen till att köpa denna soundbar enligt mig. Basen ger ett enormt om än inte alltid så raffinerat ljud. Utmärkt för film, okej men inte mer till annat. Känns som att potentialen i soundbaren finns där, och visst sitter man i soffan då och då och blir hänförd av vad 820W och Dolby Atmos kan åstadkomma, men jag saknar fler inställningsmöjligheter med den medföljande fjärrkontrollen för att skapa den känslan oftare. Allt för ofta vid vardagstittande blir ljudet rätt bastungt och snävt. Det låter alltid svulstigt, men ofta också oinspirerat och detaljlöst... En app med EQ mm hade behövts. Saknar finjusteringsmöjligheter vid såväl musiklyssning som strötittande på TV, nattläge mm. Riktigt synd. Otroligt lätt att installera, dock strular musikcasting en hel del för mig från och till, förhoppningsvis något framtida firmwareuppdateringar löser. 7990 som jag betalade är den här bara värd om du verkligen värdesätter den trådlösa löstagbara högtalarna... och då kan du nästan lika gärna köpa 5.1-systemet för typ halva priset. Jag håller tummarna alltjämt för framtida uppdateringar med fler möjligheter till finjustering.
*Redigerades 5 månader sedan
B
BosseTheMan

108 omdömen

8 månader sedan*
Ny recension efter att köpt en ny. Kostade 8000kr på MediaMarks "Sommarrea". Passade även på att köpa till 5års garanti för 990kr extra, mer om det längre ned. Har inte djuptestat den. Ljudet funkar bra för filmer, och det blir mycket riktigt Dolby Atmos på Netflix med TV som kan eArc (LG B9). För musik är den kanske lite burkig. Fördelar: 1) eArc (framtidssäker) 2) Dobly Atmos och DTS:X över eArc (andra soundbars kan inte DTS:X över eArc) 3) Både Airplay 2 och Chromecast 4) Löstagbara bakre högtalare som lätt placeras 5) Bra Dolby Atmos/Surround-ljud 6) Stor häftig bas 7) Uppdaterar sig automatiskt (se dock till att högtalarna är dockade när det sätter igång) 9) Har en LAN-port (vilket saknas på majoriteten av nya soundbars) Nackdelar: 1) Kanske inte lämpad för musik 2) Ingen App som styr den 3) Lite dåligt med info på displayen om status, det flyger förbi ett Dolby Atmos när det begär sig men finns liksom ingen knapp på fjärren "ge all info nu". 4) Baslådan är fysiskt stoooor 5) Eftersom firmware-uppgradering sket sig på första köpet av dessa högtalare så tror jag att den är lite fragil. Jag köpte till 5 års försäkring för att få hjälp vid ev. framtida problem. Ovan recension är mitt andra försök med denna soundbar, på första försöke så fick jag lämna tillbaka då den hängde sig efter firmware uppgradering, det stod bara "LOAD" trots multipla omstarter och flera timmars väntan. Mediamarkt var snälla och tog tillbaka den utan att bråka.
*Redigerades 7 månader sedan