Samsung Galaxy S20 SM-G980F 128GB

Samsung Galaxy S20 SM-G980F 128GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 6.2 tum
  • Lanseringsår: 2020
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S20 SM-G980F 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3 / 5
(15 omdömen)
5
(6)4
(2)3
(0)2
(2)1
(5)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
g
glide3dfx

19 omdömen

14 dagar sedan
grym
J
Johan

2 omdömen

2 månader sedan
Tycker den är riktigt bra. Nu har den även bra batteri tid efter några uppdateringar. Skärmen är fantastisk och mobilen är grymt snabb också. Tycker att omdömen här inne inte alls stämmer med mina upplevelser.
T
TheSpicerG21

1 omdöme

3 månader sedan
riktigt grym skärm
Schween
Schween

55 omdömen

3 månader sedan
Kom från p20 som då var 2,5 år gammal. Tyckte batteriet började bli sämre så då blev det en s20 som på papper verkar vara bästa mobilen i det formatet. Missnöjd med flera saker. 1: batteriet är betydligt sämre än min gamla p20 som ändå var sliten 2. Kameran är inte snabb nog. Autofokusen är för långsam och bilder blir ofta suddiga. Min p20 fixade bättre bilder och snabbare 3. Har problem med att visa appar ibland bara hänger sig och mobilen fryser. Ex Chrome, fb, Instagram. Har provat ominstallation men det hjälper inte. Några förselar: Storleken Uppdateringsfrekvensen på skärmen Ljudet både i samtal och inbyggda högtalaren. Hade förväntat mig mer från en mobil för 10tkr som är tillverkad av världens största mobiltillverkare?
B
Bruno

1 omdöme

3 månader sedan
Jag köpte mobilen via elgiganten med halebop 30 gb för 499 i månaden i 24 månader. Batteritiden är den sämsta jag har upplevt. Bara när jag skrev detta inlägget försvann 2%. Sedan stämmer inte Samsungs batteriapp som mäter SOT den räknar också med aktiv skärmtid innan laddning har jag sett.. Trodde jag skulle slippa sånt här genom att köpa en toppmodell, ångrar att jag inte köpte en budget mobil för 1500 spänn istället. Även 120hz läget är oanvändbart om ni inte vill bära med er en laddare i fickan så fort ni lämnar hemnet. Nu försvann 1% till...
anarkisträven
anarkisträven

58 omdömen

4 månader sedan*
No snapdragon, no buy.
*Redigerades 4 månader sedan
GothiaTekSwe
GothiaTekSwe

118 omdömen

5 månader sedan
Exynos budget chip, helt oacceptabelt att en telefon i denna prisklass har lågbudget chip
P
Per 76

3 omdömen

5 månader sedan
Snabb bra skärm och kamera, rätt storlek behändig!
iNDePeNDeNt365
iNDePeNDeNt365

20 omdömen

7 månader sedan*
As bra än så länge. Kameran är dessutom riktigt vass. Förmodligen det bästa jag haft. Väntar en uppdatering av OS för att få bättre batteritid. Men den as snabba laddaren dom skickat med laddar telefonen på nolltid, så jag lider inget av det. Räcker iaf en dag för mig, mer än så vore naivt att förvänta sig. Ot: Maben måste ha fått ett måndags ex, inte varit med om att den blivit så varm någonsin, då har jag i princip använt den 24/7 i 14-dagar.
*Redigerades 7 månader sedan
M
Maben

6 omdömen

7 månader sedan
VARNING: Batteriet går från 100% till 10% på en dag helt i vila. När man laddar den på kvällen blir den kokhet! Skrämmande! Det beror sannolikt på deras budget processor som de skickar till Europa. Se min tidigare recension nedan, efter 10 dagar: Batteriet dräneras med 14% efter 5 min samtal och 2 timmar standby, gps och andra energislukande appar avstängda. Obehaglig värme kommer från området till höger om kameran. Kameran tar oskarpa porträttbilder trots senaste uppdatering. Förtjänar inte mer än 1 stjärna, kanske 2 om priset var omkring hälften. Efter en vecka: +Bra skärm. 120 Hz gör skillnad, flyter som en iPhone (som inte har 120 Hz uppdateringsfrekvens). +Ergonomisk, rätt bredd för min hand, skulle dock föredra om den var lägre. -Extremt varm efter filöverföringar och uppdatering samt laddning. Likaså vid videoströmning. Aldrig varit med om liknande. -Batteriet går från 100-86% i vila över natten. 25 % kvar på kvällen med ca 1 timmes surfande på dagen, annars bara legat på byrån. -Massa bloatware som vanligt. -Vad är Bixby och hur blir man av med det? -Kameran renderar av och till oskarpa porträttbilder trots fenomenala ljusförhållanden. Kanske största besvikelsen. -Jag vill inte ha Samsung account, använder Google, sluta fråga gång på gång på gång. -Med annan launcher än Samsungs egna One UI försvinner gestfunktioner. One UI går inte att anpassa som jag behöver för smidigt bruk så får skippa även gestures. -Jösses vilket högt pris. För en omodern processor dessutom. Att den inte är snabbast är mindre relevant för mig, spelar inga spel, men mobilen blir glödhet vid vanlig användning och dränerar batteriet i vila med allt utom wifi och 4g avslaget. -Synd att skärmen är välvd, mer exponerad för skador. -En petitess att medföljande hörlurar med kabel från AKG är exakt så usla som medföljande hörlurar till Samsungmobiler alltid varit. Obrukbart dåliga. Sammanfattningsvis: Undermåligt batteri, oroande värmeutveckling och kamera (mjukvara) i nedre medelklassen drar ner betyget, men trivsam skärm med bra flyt etc samt formfaktorn gör att den får två av fem stjärnor av mig.
Sida 1