Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy S20 Plus 5G SM-G986B 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
C
ChalleMan

51 omdömen

en månad sedan
Telefonen är bra när den fungerar, men nu har jag likt många andra drabbats av att det inte går att ringa varken in eller ut. Nollställer man nätverksinställningar så fungerar det under några timmar, men återgår igen till att inte ta emot eller skicka samtal. Sms och mobildata fungerar hela tiden korrekt.
S
Svennn

6 omdömen

4 månader sedan*
Uppdatering: Samsung blir mästare på att sabba! Den nya OneUI 3.0 ändrar rutnät i mappar till 3x4 utan att fråga. Nu ligger inte appar där jag var van vid i många år. Dåligt. S7 var den bästa mobil som Samsung gjorde. Denna är för STOR, har fel form (avlång) och de böjda kanterna är meningslösa. Jag har fått den gratis men själv hade jag aldrig köpt den.
*Redigerades 3 månader sedan
!?!

6 omdömen

3 månader sedan
Hade jag kunnat ge noll så hade den fått det. Låsa upp med ansiktsigenkänning, njaaaae telefonen undrar vem är du? Låsa upp med tummen, vänta en timme så ska jag bara gå igenom alla världens fingeravtryck innan jag låser upp. Stort härligt batteri som laddar ur skitsnabbt trots energisparlägen. Kanon o få nöjet att ladda skiten minst två gånger om dagen direkt som ny. Ni gissade rätt, svinnöjd med köpet😀
L
Lasse7

5 omdömen

8 månader sedan
Efter senaste uppdateringen tar den extremt bra bilder. Har även en Oneplus 8 pro och Samsungen tar bättre bilder på allt förutom macro. Skärmen är i absolut toppklass. Snabb att ladda, jämfört med s10 är det som natt o dag. Jämfört med Oneplus som jag också gillar skarpt är Samsung lättare och tunnare vilket faktiskt märks när man håller i dom sida vid sida. Om kameran inte är det viktigaste skulle jag i stället rekommendera Oneplus 8 pro. Nu när priset gått ner är den ett prisvärt flaggskepp.
R
Richard A

1 omdöme

9 månader sedan*
Fantastisk telefon i USA, tyvärr kommer den europeiska versionen med en sämre processor som är både långsammare och drar mer ström. I tester så får man över 10% mer batteritid med en Snapdragon processor, kombinerat med att Snapdragon processorn är snabbare. Telefonen blir även överhettad och throttlar ner snabbt, ett problem jag haft på min Samsung S9 tidigare också (Snapdragon är bättre och klarar mer innan den blir varm). I övrigt är telefonen kanonbra, bara synd att den skeppas med fel CPU(!) till Europa. Jag kommer troligen byta telefon till en OnePlus Pro 8 istället eftersom jag har telefonen via jobbet och har möjlighet att byta. Du kommer säkert bli nöjd med denna, men om jag ska byta med telefon så vill jag ha det absolut bästa eftersom jag gärna behåller luren tills den går sönder eller är obrukbar vilket brukar vara när batteriet blir för dåligt. EDIT! Beställde en OnePlus Pro 8 istället, den kommer med Snapdragon samt med större minne till lägre pris. Ska skriva vad jag tyckte om den sen när jag har kört med den lite :)
*Redigerades 9 månader sedan
l
lilliehook

5 omdömen

10 månader sedan
Jag hade tidigare Samsung Galaxy S7 och uppgraderade nu till S20 Plus. Båda telefoner får toppbetyg av mig. Kanske lite minus i kanten för batteritiden (men S20 Plus räcker absolut hela dagen och laddar grymt snabbt).
M
Mattias

1 omdöme

10 månader sedan
Är ni som ger denna telefon bottenbetyg avlönade av konkurrenter? Vad är problemet med Exynos? Min telefon är blixtsnabb så förstår inte varför man ska hänga upp sig på att det inte är en Snapdragon. Och att den blir varm vid laddning, kom igen. Ta fram en laddningsteknik som laddar batteriet fullt på 30-40 minuter utan att det utvecklas värme. Det blir inte trovärdigt att ge denna telefon 1 i betyg, därför sätter jag en 5:a för att väga upp dessa fakebetyg. Egentligen tycker jag att det är 9/10, dvs 4,5 av 5.
k
koopfan

7 omdömen

10 månader sedan
PapabearFV du länkar ju till en S20 Ultra. Inte S20 plus.
V
VildeWille

2 omdömen

10 månader sedan
Imponerande skräptelefon som är övervärderad. Köp s 10+ istället eller Asus Rog II Ultimate. Ska sälja mitt s20 på blocket nu.
sweden721127
sweden721127

185 omdömen

ett år sedan
Fantastisk skärm och med 120Hz är den magiskt smooth. Väldigt snabb och med rejäl premiumkänsla. Bra batteri som verkligen räcker hela dagen med tungt användande såsom navigering, massa foton och videos, samtal och mycket annat. Kommer med förinstallerat skärmskydd fast utan bak skal vilket verkligen rekommenderas då kameramodulen sticker ut lite.
Sida 1