Kategorier
Prisjakt

Deltaco SH-IPC02

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
p
pandem0n

4 omdömen

3 månader sedan
För 222:- finns det inte mycket utrymme att klaga. Ger bild och kan användas för att kommunicera verbalt mellan kameran och appen, dock inte med någon fantastisk ljudkvalitet. 2m u-USB-sladd och laddare medföljer. Enkel att sätta upp och använda via appen. Har ännu ej testat inspelning till uSD-kort eller moln. Rörelsedetektering/alarm fungerar med notifiering till appen.
j
johan1972

23 omdömen

ett år sedan*
Supernöjd, fungerar jättefint. Lite udda användningsområde för mig dock, filmar låsvredets läge på insidan av ytterdörren tillsvidare så jag ser om min yngsta dotter kommit ihåg att låsa efter sig. Sitter 5 cm från låset med dubbelhäftande tejp i dörrkarmen precis framför vredet. Kameran sätts i sedan igång via ikeas trådfri uttag och Google Home när det är dags att dubbelkolla om det är låst. :D Kan sedan fälla in kameran mot karmen igen när man kommer hem så är den inte i vägen. Har aldrig krånglat och bilden är utmärkt för detta.
*Redigerades ett år sedan
N
NaturligaRussin

2 omdömen

ett år sedan
+ Pris + Enkel att konfigurera med medföljande app alternativt Google home + Bra optisk kvalitet - Byggkvaliteten något plastig, man får hantera den försiktigt. - Rörelsevakten/larmet extremt känsligt för ljusförändringar, oavsett känslighetsintällning. Kan bara ha på larmet nattetid. Kanske något som kan fixas med en uppdatering av kameramjukvaran.
D
DiscoBoy

3 omdömen

ett år sedan*
Verkade ha det jag behövde för enklare hemma-övervakning, men den var stört omöjlig att få igång initialt. * Verkar enbart vara tillgänglig via app. Hade gärna sett något sorts web-gränssnitt. * Kräver ett "Smart Home" konto där kameran ska registreras online. Någonstans kallades kameran för IP-kamera i marknasföringen och då hade det varit trevligt att få köra den oreggad... * Provade app på både Android och iOS med samma resultat. Ingen kamera funnen... * Den kortfattade instruktions-lappen man fick med stämde inte med hårdvaran, då den pratar om LED lampa som inte verkar finnas och återställningsknapp som verkade sitta någonannanstans. * Kameran har en irriterande högtalare som försöker berätta vad som pågår med ett högljutt pip, samt ibland någon obegriplig röst som verkar prata engelska. På det stora hela, var det knepigt att veta vad som behöver felsökas när allt "bara ska funka" och inte gör det. EDIT: Det visade sig att appen var trasig just i installationstillfället. Efter att ha gett den en andra chans, funkade allt utan problem.
*Redigerades ett år sedan