Prisjakt

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 6.47 tum
  • Lanseringsår: 2020
Bevaka
Jämför
Xiaomi

Xiaomi Mi Note 10

Användaromdömen

Sorterat efter datum
StarZinger55
StarZinger55

118 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Otroligt prisvärd telefon. Köpte den för 3500kr och har bara gott att säga om den. Överlag väldigt nöjd! + Prisvärd + Presterar som flera av de högpresterande dyra konkurrenterna + Andriod! + Snabb som många flaggskepp + Bra skärm + Många nytta funktioner + Snabbladdning + Kamera - Lite tyngre tyvärr - En del funktioner och appar som man får inaktivera om man inte vill ha bloatware..
s
svesamuel

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Vissa saker med denna luren är super. Kameran är ett exempel, och då kommer jag från en Huawei P20 Pro, så jag var van vid hög kvalité redan innan. Skärmen är bra (även om jag har en död pixel sen första veckan). Processorn duger, batteriet är otroligt. Men den har också några brister som gör att det inte känns självklart att rekommendera den till andra. Mitt största problem är fingeravtrycksläsaren. Första två veckorna funkade den utmärkt. Men nu får jag försöka 10-20 gånger får att låsa upp. Ansiktsigenkänningen funkar dock okej, men har inte tillräcklig säkerhetsnivå för vissa typer av användande. Jag får inte telefonen att sluta vakna i fickan. Den låser inte upp sig i fickan, men det räcker med att den vaknar för att den ska tro att kontakten med mitt lår genom ficktyget är ett klick på play-knappen till en avisering från podd-, ljudboks- eller musikspelare. När som helst kan telefonen börja spela upp ljud, och om jag stänger av ljudet betyder det att den kan börja spela igenom flera kapitel av en ljudbok utan att jag märker det och det blir skitjobbigt att leta upp var jag var i boken. Ganska ofta får den för sig att inte dra igång några alarm på morgonen, trots att jag noga kollat alla ljud- och nattinställningar. Jag är en riktig inställningsnörd men lyckas ändå inte bli klok på varför alarmet inte låter ibland. Oftast vaknar jag eller barnen ändå i tid på morgonen, men förr eller senare kan de få förödande konsekvenser. Telefonen verkar också ha dålig täckning, både med wifi och med mobilnätet. Folk har ofta problem att höra mig kontinuerligt genom telefonsamtal, och ibland vägrar den ansluta till wifiet när jag sitter i rummet bredvid routern. Vi får se hur det utvecklar sig, kanske blir några av de mjukvarurelaterade problemen bättre. Men just nu kan jag inte helhjärtat uppmuntra folk att köpa telefonen. Den är super på många sätt, men otroligt frustrerande på andra.
C
ChrisDeKitchen

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Mycket bra telefon, grym kamera, kanske något stor eller så är jag bara ovan.
N
Nelly_83

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Bra kamera och bra batteri, men sjukt dålig kvalitet. Skärmen sprack för ingenting, strömknappen dog efter några veckor, och till sist la hela touchskärmen av efter jag haft mobilen i 1 1/2 månad. Eftersom displayen hade en spricka ska jag betala nästan summan för en ny mobil för att laga felen. Galet! Dessutom är den för stor för att gå att hålla bekvämt i handen. Tacka vet jag min gamla iPhone som håller för nästan vad som helst!
*Redigerades ett år sedan
F
Fredrik O

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Väldigt nöjd med det mesta i denna. Batteritid, Storlek, Kamera, Prestanda. Sen att man köpte den helt obegripligt billigt från Comviq skadar inte. Kommer från Samsung S9 och Iphone 8.
*Redigerades ett år sedan
a
alle_p

29 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Sjukt mkt mobil för pengarna. 1200kr via comviq, det blir inte billigare än så. Det enda jag saknar på den är stänkskydd. Men men, 2 dagar batteritid, bra camera och snabbhet på premium nivå för 1200kr känns som en bra deal. Tummen upp Comviq.
M
Mandingo

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Mycket bra telefon. Haft Samsung S9 innan och allt är bättre med denna än så länge. Skärm, kamera, batteritid och prestanda, ja allt är toppen. Man får otrolig mycket telefon för pengarna (1200 kr) inbakat i ett Comviq abonnemang.
V
Viktor

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Uppgraderade från Samsung S9, 1200 kr via Comviq som jag redan hade som operatör. Redan några bra recensioner lämnade, skriver gärna mitt som svar. Överlag håller jag väldigt mycket med på alla +/- nämnda av Ompax, bra skrivet omdöme! Vill gärna lyfta fram kameran lite mer, använder min främst till amatör astrofotografering och där är den suverän! Batteriet som nämns som både plus och minus är jag väldigt nöjd med. Enkelt 2 dagars användning. Då jag bytte från en S9 kan jag inte jämföra på samma sätt, för mig bara en stor positiv skillnad! Jag undrar om inte Thompi9 fått något fel-exemplar. Att enheten går varm och 12 timmars batteri med 1 timmes skärmtid låter helt galet. Hade min ute och fotade (astro då) så kamerasensorn aktiv i 1,5 timme (200 bilder * 24s per bild) med skärmen igång hela tiden. Enheten kall och använde 20% av batteriet! Bytte också launcher (poco launcher). Ompax: orkar du lägga till vilken launcher du bytte till? Liten bonus för det medföljande skalet. Genomskinligt, snyggt och tillräckligt skydd om man som jag vill slippa helt fodral. Telefonen som helhet: 9/10 Prestanda för priset (1200 kr): 10/10
*Redigerades 2 år sedan
T
Thompi9

498 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Jag har redan stött på problem såsom att den går väldigt varm ,Batteriet är nått som jag anser är AoO att det skall vara bra och första laddningen höll batteriet ca 12 timmar med 1 timmes skärmtid. Jag får hoppas detta är pga första laddningen och inte någon vana. Jag sitter på en Samsung Note 10+ som har 4300ma batteri och den håller som minst 1,5dagar med en skärmtid på över 5timmar. Jag ägde åxå en Asus Zenphone5 den har åxå över 4000ma batteri och höll ganska likvärdigt som note10an. MEN Denna telefon skall ha 5300ma borde slå dessa 2 telefoner med hästlängder. Updatering: första laddningen efter att jag laddat ut telefonen va nått som skrämde mig. jag hade en batterikurva som dök kraftigt nedåt telefonen va trots den ej va använd särkilt mycket då höll den ca 14timmar. Nu är jag inne på 2a laddninen av batteriet och nu håller den avsevärt mycke bättre 5timmars skärmtid en hel del snackande i den och vi är inne nu på 3 dygn. det är helt ok faktist anser jag så jag ändrar mitt betyg från 3 till 8a Kameran är helt ok faktist men inget jag prioriterar. 6gb ram tar man sig rätt långt på lika så lagringsutrymmet på 117gb (efter OS och alla inbyggda appar) telefonen är rätt snabb faktist så ett garanterat alternativ om du vill sluta sponsra samsung och testa nått nytt.
*Redigerades 2 år sedan
O
Ompax

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Detta omdöme skrivs efter en veckas användning. Kommer uppdatera texten om erfarenheterna förändras. + Bra kamera. Inte fantastisk som 108MP möjligen antyder men det blir ändock väldigt fina bilder. + Bra skärm. Fin färgåtergivning och upplösningen känns OK för skärmens storlek. + Snabb. Läser man andra omdömen klagar många på att det enbart är en Snapdragon 730G i denna (och inte en 8**) men jag märker då inga prestandaproblem överhuvudtaget. + 6GB RAM duger fint. + Batteriet. Räcker ca 2 dagar för mig vid normal användning. - Batteriet. Med 5200mAh borde det räcka längre än vad det gör. Min förra telefon hade 5100mAh och räckte en bra bit över tre dagar vid liknande användning. - Högtalaren. Sitter enbart en högtalare i nederkant på telefonen, som dessutom inte låter fantastiskt. En personlig preferens var också att jag inte stod ut längre än några timmar med den inbyggda launchern. Efter byte var allt frid och fröjd dock. Så totalt sett är jag nöjd med mitt köp, även om de negativa detaljerna ovan drar ned helhetsbetyget något. 7/10.
Sida 1