Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple AirPods Pro

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(98 omdömen)
5
(50)4
(22)3
(13)2
(5)1
(8)
Sorterat efter datum
2 dagar sedan
Bra uppgradering från Airpods.
11 dagar sedan
Har ett par AirPods 1:a generationen o har tvekat att köpa AirPodsPro just p.g.a priset, men nu gick det ju att få tag i dem för 2338kr istället för 3200kr o eftersom jag börjat lyssna mer o mer med mina gamla AirPods så störde det "tunna" ljudet mig allt mer. Till ljudböcker var de ok, men inte till musik. Så efter har läst recensioner o tester o tittat på You Tube o då hittade AirPodsPro till lite lägre pris, så bestämde jag mig för att testa dem. Nu tillhör jag inte dem som köper mängder av dyra hörlurar o jämför, för det har jag helt enkelt inte råd med, så detta var ett stort steg för mig att lägga så mycket pengar på ett par in-ear hörlurar, men wow vilket ljud! Fantastisk brusreducering o att man kan använda olika silikontoppar på dem (small-medium-large) gör ju att man kan anpassa dem efter sina öron så de sitter perfekt. O det känns nästan inte att man har dem i örat. Jag som alltid varit lite irriterad på hörlurar kan ha dessa i flera timmar utan att bli irriterad på dem. Att de skulle vara lätta o parkoppla förväntade jag ju mig då jag som sagt var hade ett ett par äldre AirPods, men att de skulle vara så lätta att hantera o växla mellan brusreducering o transperantläge så man hör omvärlden utan den stör men ändå hör musiken kanonbra, paus/play o att kunna hoppa fram i spåren. Det hade jag inte förväntat mig. Nu har jag ingen iPhone utan en Android o de funkar kanon även till den, men jag ska inte förneka att jag älskar att kunna hålla fram fodralet framför min padda o snabbt se hur mycket batteritid jag både har i hörlurarna o i fodralet o att jag genom paddan kommer åt o göra finjusteringar på AirPodsPro, men det är ett stort plus att de ändå funkar perfekt till min Samsungmobil. Nu använder jag mest transperant-läget på dem för jag har svårt för att vara helt avkopplad från verkligheten o kopplar bara in brusreduceringen då omvärldens ljud är starkt störande o jag älskar att ljudet i lurarna är så pass bra trots att jag ändå uppfattar omvärlden. Att ljudet är så pass bra i detta läget o att lurarna knappt känns o att de inte göra mina öron varma eller utlöser klåda - ja jag är helt såld på dem. Visst de är dyra, men för mig är de värda var enda krona.
12 dagar sedan
Mina första AirPods, men har använt många andra top of the line lurar genom åren. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskade dem totalt sett, men några punkter som jag är besviken/förvånad över finns trots allt: Noice cancelling är rätt värdelös jämfört med mina andra lurar. Givetvis kommer man inte upp till Bose QC35 (over ear), men även andra InEar presterar bättre. Folk som pratar runtomkring en slår igenom, inte så att man faktiskt hör vad de säger men man hör att det låter. Batteritiden är det som jag är mest besviken på, men det hänger nog mer på mitt användarmönster än att de är sämre än vad de lovar. Reagerar nästan varje dag på att lurarna dör mitt under samtal vilket gör att jag får hoppa fram och tillbaka mellan vänster/höger för att hålla i alla fall en lur vid liv tills pågående samtal är färdigt. Om man ska säga någonting positivt så laddar lurarna förvånansvärt snabbt när man stoppar dem i fodralet.
16 dagar sedan
Lämnar betyg i förhållande till standardpris. + Första parning fantastiskt smidigt i apples ekosystem. De läggs även till på alla andra enheter som är anslutna till iCloud (mac, iPad, apple tv o s v). + Brusreduering fungerar helt ok. + Sitter bra i öronen + Bra ljud i samtal + Smidig automatik med närvarokontroll (musik pausar när man tar ur en lur) + snabb laddning av lurarna - Här får jag tyvärr säga ljudet. De lider av samma problem som många billigare in-ear. Brummande bas, frånvarande mellanregister, för hög diskant och helt enkelt en allmänt skev ljudbild. Frågan är om det inte är bättre ljud i vanliga earpods (om vanliga airpods motsvarar dessa låter jag vara osagt) - fodralet/laddaren är en riktig smutsmagnet. Trots den glatta ytan suger det åt sig all tänkbar smuts, ungefär som badrumsporslin... Kort och gott kan man säga att användarvänligheten fullkomligt skriker apple och de trivs fantastiskt bra i sitt egna ekosystem. Men det är inte på något sätt ett par lurar man använder för högupplöst musiklyssnande utan helt enkelt ett par lurar man har för att man vill ha ett par smidiga trådlösa lurar med NC. Klarar man sig utan NC och vanliga earpods sitter bra i öronen skulle man nog vara mer nöjd med ett par vanliga airpods. Jag är glad att jag fick dem på köpet ihop med telefonen och inte köpte dem för fullpris.
2 månader sedan
*Redigerades 18 dagar sedan
AirPods Pro Jag har under en lång tid sneglat och dreglat över dessa hörlurar, eftersom jag kör med ipad och Iphone, och när jag väl fick möjlighet att köpa dom var lyckan total. I 2 timmar. Sen började Bluetooth krångla. I mitt jobb så kan jag inte alltid ta ut hörluren ur örat när jag vill pausa, eftersom jag ofta har grejer i händerna. När jag fysiskt trycker på paus, på antingen höger eller vänster hörlur, så pausar musiken. Hittills allting bra. Sen när jag ska få igång musiken händer ingenting. Detta gäller både i Spotify Premium, Youtube och Deezer HiFi. Har tagit upp mobilen och tryckt på play i appen. Då börjar musiken spela men jag hör inget ljud. Enda sättet att få igång ljudet är att hoppa fram till nästa låt (antingen på mobilen eller hörlurarna), då startar ljudet. Detta händer som sagt inte exakt varje gång, utan 7–8 gånger av 10. Detta störde jag mig på väldigt mycket så jag gick till Apple butik och fick dessa utbytta till ett helt nytt par. Kan tilläggas att jag har Apple Care så kanske därför det gick så lätt? Tänkte i min enfald att det bara var ett måndagsex. Så provar de nya hörlurarna. Lyckan är total i ungefär 2 timmar. Samma problem med Bluetooth. Har under ca 2 veckors tid upplevt samma problem med Bluetooth, dessutom har den vid två olika tillfällen inte kunnat ändra ljudläge. Man kan med ett lite längre tryck på antingen höger eller vänster hörlur välja mellan av, transparens och brusreducering. Vid bägge tillfällena gick det inte oavsett hur många gånger jag provade. Hade likaså ställt in Siri genom ett längre tryck på vänster hörlur. Det fungerade inte heller. Var tvungen att nollställa hörlurarna helt genom att gå in i Bluetooth på mobilen och trycka på ”glöm den här enheten”, och ställa in dom som helt nya för att kunna använda dom igen. Idag så händer fel 3. Arbetade i förmiddags och när det blev dags för lunch så lägger jag dom i asken för att de ska laddas. Efter ca 1 timme så har höger lur laddats till 97% och vänster till 33%. Slutsats efter 3 veckor: Eftersom jag fick mitt första par utbytt till ett helt nytt par, så tror inte jag att AirPods pro är bättre än så här. Hur liten risk är det att jag fick ett måndags ex igen? Visst den risken finns, men den är otroligt liten. Så mitt råd är: undvik AirPods Pro för tillfället. Åtminstone tills amatörerna i Kalifornien vet hur man släpper fungerande mjukvara. Uppdatering 2020-07-22. Apple har släppt en uppdatering 2D27. Tyvärr så kan man fortfarande inte använda play och pause tillfredsställande på dessa 2500 kr hörlurar. Det har blivit bättre men inte bra. Tidigare så strulade play/pause 7-8 gånger av 10. Nu strular det 3-4 gånger av 10. Så mitt råd är fortfarande: Undvik dessa, och lägg pengarna på ett par som fungerar. Valfri hörlur över 200 kr är bättre än dessa.
21 dagar sedan
Jag jämför främst med mina gamla trådade Bose qc20. Det är fantastiskt skönt att gå till helt trådlöst och Apple har klämt in otroligt mycket i dessa små pluppar, men jag är ändå inte speciellt nöjd. AirPods har nästan lika bra brusreducering som Bose men sitter inte lika bra i öronen som qc20, vilket gör att det läcker in oljud efter ett tag och man får peta in dem igen. Jag har Android och det är tyvärr omöjligt att få Google Assistant och röststyrning att funka, och eftersom det inte går att kontrollera volymen via lurarna behöver man göra detta på mobilen. För övrigt är jag ganska nöjd, men väntar ändå spänt på Bose Noise Cancelling Earbuds 700 när de nu behagar släppa dem.
24 dagar sedan
Nice med noise canceling och sånt men skulle inte uppgraderat från dom ”vanliga” pågrund av basen, för den är rätt mycket sämre +att dom är dyrare
en månad sedan
Men vilken känsla, att para ihop är ”no issue” med ”frukt” prylar , små detaljer som batteri hälsa, komfort, ljudet, ja världsklass... Apple levererar det som förväntas för den höga prislappen !
en månad sedan
Var ett fan av vanliga Airpods! men ljudet var lite som de trådade Earpods och passform såväl som utseende funkade inte riktigt med mig! AirPods pro är en gedigen förbättring! Designmässigt är det udda men rätt snyggt designval. Användarvänligheten är på top och extrafunktioner finns i varje pod! LJUDET: Som smått audiofil blev jag imponerad över den bättrade ljudkvaliten kontra vanliga Airpods! Det är ett kompetent ljud med riktigt bra balans och adekvat närvaro i alla register. Sony & Sennheiser är dock steget före med mer dynamik och enthusiasm. Men Apple har klippt till sig. ANC & TRANSPARANS: Apples tagning på ANC är nästan i klass med Bose QC35ii. Det blir galet tyst med tanke på att dessa är In-Ears. Otroligt bra brusreducering! Transparans-läget är strålande och låter naturligare än Bang&Olufsens Beoplay E8. KURIOSA: Imponerande nog påverkas INTE musikljudet av ANC alls! Det låter exakt lika oavsett om ANC är på eller av! ((vanligt förekommande att ANC modifierar ljudbilden på gott och ont, Men Apple har lyckats undvika detta med Airpods Pro!)) MYCKET LYCKAT AV APPLE!
2 månader sedan
*Redigerades en månad sedan
Rejält sämre basregister på dessa, jämfört med AirPods Första Generationen som jag har ägt sedan 2017. Diskanter och mellanregister är lite klarare, men avsaknaden av en stark bas gör dessa mycket tråkigare att lyssna på. Gummiformen gör att de ramlar ut *mycket* enklare än vanliga AirPods och EarPods. AirPods Pro för mig är inte en behaglig upplevelse, pga man är undermedvetet orolig att tappa dem hela tiden. Det enda som är riktigt bra med AirPods Pro är noise cancellation, samt att de fungerar ihop bra med Siri på Mac, vilket AirPods Gen 1 ej lyckades med. Observera att problem med Bluetooth är mycket vanliga med AirPods, även om det har blivit lite bättre sedan lanseringen. En god portion av min tid går åt till att starta om Bluetooth/dator, återställa enheterna, osv. Nästa gång kommer jag köpa vanliga AirPods istället för AirPods Pro.
Sida 1