Kategorier
Prisjakt

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple AirPods Pro

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(116 omdömen)
5
(52)4
(29)3
(19)2
(8)1
(8)
Sorterat efter datum
Kamui
Kamui

43 omdömen

24 dagar sedan
Äntligen ett par smidiga trådlösa lurar! Bra ljud och bra batteritid! Ska man säga något negativt så tycker jag att mikrofonen plockar upp mycket bakgrundsljud vid samtal. I övrigt är detta den perfekta produkten!
Euphemism
Euphemism

18 omdömen

en månad sedan
Har inga andra bra in-ear lurar att jämföra med. Överlag ganska bra ljud, nice med noise cancelling. Möjligtvis lite dyra (2122kr) men jag är ändå nöjd. Man fick med flera olika storlekar på topparna man har i öronen, bra att kunna byta ut. Har inte provat jogga med dom så vet inte riktigt hur bra de sitter, kan säkert byta till större gummitopp om jag vill att de ska sitta ännu bättre.
ruva
ruva

166 omdömen

en månad sedan*
Bra ljud men dålig kvalité. Efter ett halvår laddas inte den vänstra luren i fodralet (gjort rent) så man tror att den laddar men istället kopplar den, i fodralet, upp sig motmobilen och drar ur all ström. Rena lotteriet om luren är laddad eller inte nästa gång man använder den.
*Redigerades en månad sedan
d
dd62e5aa

23 omdömen

8 månader sedan*
Rejält sämre basregister på dessa, jämfört med AirPods Första Generationen som jag har ägt sedan 2017. Diskanter och mellanregister är dock klarare, men avsaknaden av en stark bas gör dessa lite tråkigare att lyssna på. Detta kan dock avhjälpas något genom att köra ljudet genom ett bra mastering-plugin med dynamisk EQ. Då kan man få bra resultat i alla register. Gummiformen gör att de ramlar ut *mycket* enklare än vanliga AirPods och EarPods. AirPods Pro för mig är inte en behaglig upplevelse, pga man är undermedvetet orolig att tappa dem hela tiden. Det enda som är riktigt bra med AirPods Pro är noise cancellation, samt att de fungerar ihop bra med Siri på Mac, vilket AirPods Gen 1 ej lyckades med.
*Redigerades en månad sedan
d
danperfer

1 omdöme

2 månader sedan*
Hög kvalitet och bra ljud. Nästan i klass med mina Bose over ear QC35II. Det enda är väl styrningen där man måste greppa runt den för att aktivera Siri eller byta låt etc. På de tidigare modellerna räckte det att knacka på luren. Efter några veckors användning märker jag att de lätt glider ur örat vilket känns lite frustrerande. Det händer främst vid svettiga träningspass.
*Redigerades en månad sedan
m
murai

6 omdömen

en månad sedan*
Riktigt trevliga in-ears. + Ljud kvalitet + Noise cancelling + Auto Pause på musik och filmer om man tar ut hörluren + Lätta, känns knappt i öronen - Räckvidden är lite kort, inget problem om man har med sig telefonen. - Ingen volymkontroll utan får använda siri
*Redigerades en månad sedan
S
SurfárnH

12 omdömen

ett år sedan*
Bästa lurarna jag någonsin ägt! Brusredusering är beroendeframkallande. Sitter toppen och går utmärkt att träna alla typer av träning med. För mig passar både M och L topparna. Drar av en stjärna p.g.a. kvalitetsproblem med de aktiva lägena på tidigt tillverkade exemplar (mitt var ett sådant). Det ska vara åtgärdat sen länge. KÖP!
*Redigerades 2 månader sedan
J
Johanna

1 omdöme

2 månader sedan
Jag har haft mina AirPod Pro i ca 1 månad och har än så länge inte så mycket att klaga på förutom (och det kan visserligen vara en ganska viktig punkt) att det inte går att prata i hörlurarna när man är ute och går för den man har ett telefonsamtal med hör knappt vad man säger. Jag är inte ensam om detta problem (se https://discussions.apple.com/thread/250813242?page=1), det verkar som problemet varit rätt länge om man ser på datum för kommentarerna i länken men inget Apple har gett något kommenterat på.. Förut det problemet så sitter hörlurarna väldigt bra tycker jag personligen. Jag kan träna (springa osv) utan att det känns som de skall ramla ur öronen.
v
ville223

29 omdömen

2 månader sedan*
Negativa först (få saker) - ljudkvaliteten(främst basen) kunde varit bättre med tanke på priset. Men alla de positiva punkterna överväger detta för min del och har gjort att jag använder mina QC35 markant mindre - meckigt att inte kunna sänka volymen med fysiska knappar Det positiva + formatet, sjukt smidiga. Litet fodral! + fungerar väldigt smidigt ihop med iPhone + bra brusreducering. Inte i nivå med QC35 men tillräckligt faktiskt + riktigt bra mikrofon. Till skillnad från QC35 så plockar dessa inte upp ALLT i bakgrunden och mottagaren hör dig bra + bra batteritid. Nöjd med hur det funkar med laddning(smidigt med trådlös laddning av skalet). Använder dem hela förmiddagen, de laddar på lunchen och sen används dem igen
*Redigerades 2 månader sedan
T
The Dominator

3 omdömen

2 månader sedan
Jag har Macbook, iMac, iPhone, Airport med flera Apple-produkter som alla briljerar – men Airpods Pro är inte en färdig produkt. Minus - Värst av allt är mikrofonen, samtal hörs knappt av mottagaren då Airpodsen tar upp ljud runt om i rummet/utomhus med alldeles för lite röst. - Lurarna är alltså mest till för podcasts och musik. - Behöva prata med Siri för att höja/sänka ljudet och det med tidsfördröjning är bara konstigt. - Transparent-läget förstärker omgivningen mer än naturligt. T.ex. fotsteg och att tugga i sig mat megafonernas in i dina öron. - Obekväma kuddar som gör en "trött i öronen" efter ca 1 timma. - Sterilt ljud med väl lite bas Plus + Brusreduceringen är bra för att vara så små lurar + Snabbt kunna skifta från iPhone och Apple TV + Snabb installation på alla möjliga enheter
Sida 1