Kategorier
Prisjakt

Google Nest Wifi Router and 2 Points

Google Nest Wifi Router and 2 Points

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Nest Wifi Router and 2 Points

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(7 omdömen)
5
(3)4
(1)3
(2)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
r
r33z

17 omdömen

en månad sedan*
+ Lätta att installera + Snygga + Bra täckning - Allt sköts via App, inget webb interface - Tappar signalen ett par sekunder någon gång i veckan på både telefon och TV. Har provat allt men de verkar inte gå att åtgärda. PGA problemet med signalen och att de störde mig med ett litet lagg på TV och telefon så lämnade jag tillbaka den.
*Redigerades en månad sedan
G
Gråtass

6 omdömen

2 månader sedan
Kopplat in via teliarouter. Kräver att man går in och bryggar router: https://www.telia.se/privat/support/info/bryggning-av-router Kan upplevas lite småtrixigt men när väl gjort fungerar dessa hur bra som helst. Ca. 100 mb över hela huset, och ex. chromecast audio flyter mkt bättre. Köpte returex på BlackFriday och betalade ca. 2600kr.
n
nuki

2 omdömen

6 månader sedan
Krånglar redan vid installation vilken måste ske via Googles "Homeapp". Åker i retur dagen efter köp.
M
MrAMCs

30 omdömen

6 månader sedan*
Installerade dessa 3 enheter idag, och det var hur lätt som helst med Google Home appen. Nu har jag 100 Mbit/s överallt och mina 19st uppkopplade Wi-Fi enheter fungerar helt utan problem. Nu har jag Google Home, Google Nest Hub, Google Nest Mini och dessa 3 Google Nest Wi-Fi Router+2xPoint uppkopplade och jag är otroligt nöjd ... + Enkel installation + Fantastiskt Wi-Fi kapacitet + Snygg design + Röststyrning och högtalare på 2 Point-enheter Jag kan i dagsläget inte finns några bister !
*Redigerades 6 månader sedan
T
Tarmkanalen

10 omdömen

7 månader sedan
Extremt nöjd med både täckning, stabilitet, installation och möjligheten att styra upp enheter bra. Lite minus att man måste koppla sig till molnet för full funktionalitet.
Computron
Computron

4 omdömen

7 månader sedan
Otroligt enkelt att installera och har de mest väsentliga funktioner man kan tänkas behöva som föräldrakontroll, gästnätverk och enhetsprioritering. Högtalaren i åtkomstpunkten är minst lika bra som motsvarande Nest Mini. Men det absolut viktigaste att de har väldigt bra täckning och är riktigt snabba.
3 månader sedan
Hade dessa i några månader. Fungerar bra. Bra router Hade många problem med det trådlösa nätverket tidigare, men det fungerar bra nu och jag tror att det är den här routern som har gjort den bra. Kan användas som högtalare också med ger inte ett bra ljud. Jag är mycket skeptisk till att Google ska lyssna på allt jag säger, men det är bara tvångstankar och man måste vänja sig vid det. Hoppas vi kan lita på Google här. Om jag hade lika bra wifi med en annan router som inte lyssnar på vad jag säger, skulle jag hellre ha valt det.

Google