Google Nest Mini (2nd Gen)

Google Nest Mini (2nd Gen)

  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Funktioner: Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Nest Mini (2nd Gen)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(15 omdömen)
5
(2)4
(7)3
(3)2
(1)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
en månad sedan
Köpte två stycken och det var alltid en av dem som inte kunde styras genom Home-appen... Jag kommer inte ihåg hur många gånger jag nollställde dem för att sedan koppla upp dem igen och jag bytte ut den som ständigt kopplade bort sig och då började den andra att krångla... Hur som helst så lämnade jag tillbaka båda och ska nu vänta tills tillverkarna kommer med någonting som håller anslutningen bättre.
en månad sedan
Köpte den för att använda till att streama musik till mina högtalare i uterummet (kopplade till förstärkare via bluetooth) men till det är den klippt värdelös. Tappar kontakten med Spotify flera gånger i minuten vilket gör det omöjligt att lyssna på musiken. Även när ljudet kommer från Nest Mini tappar den kontakten och musiken hackar.
4 månader sedan
Smart liten högtalare med många styrfunktioner, och den kan lätt gömmas undan. Vill man enbart ha en Google enhet hemma så rekommenderar jag absolut Google Nest Hub i stället. + Lätt att gömma undan + Alla Google funktionerna - Dålig som högtalare
5 månader sedan
Fungerar jättebra. Har 2st att lyssna på musik och styra alla Ikea lampor med, fungerar över förväntan.
6 månader sedan
Köpte denna som en uppgradering till min gen1 mini vilket blir fokus för denna recension. Jag ville främst uppgradera för att min gen1 är väldigt dålig på att reagera och höra vad jag säger. Mycket sämre nu än när jag köpte den, så med de 3 mikrofonerna på gen2 hade jag höga förhoppningar om förbättring. Jag har testat gen2 med min gamla gen1 i samma rum på samma plats med utförliga jämförande tester, detta är slutsatserna. Mikrofoner De 3 mikrofonerna på gen2 gör i praktiken mikroskopiskt liten skillnad, kanske ingen alls. Inte hemma hos oss iaf. Den enda gång man kan ana en liten liten förbättring är när TV el dyl är på i bakgrunden, då kan gen2 reagera ibland när gen1 inte gör det, men skillnaden är otroligt liten och kan handla om slumpen mer än något annat. Absolut inte värt en uppgradering. AI chip - snabbhet Gen2 ska ju innehålla något slags AI chip för att inte behöva använda servrarna till att förstå vad man säger med mera. Detta gör återigen ingen som helst skillnad på responstiden. Den är på tiondelen av en sekund lika snabb / långsam som min gen1. Kanske är inte chippet aktiverat än? Nya kontroller o upphängning De nya kontrollerna som lyser upp när man närmar sig är en trevlig förbättring, särskilt paus/play, men det är inte mer än så. Hålet för upphängning är praktiskt, men Kjell har brackets för 30 spänn som också klarar av en takmontering. Ljudkvalitet 40% mer bas? Ja, det är lite mer "kropp" i ljudet från gen2, men det är i min mening inte mer än marginell skillnad. Ingenting som är påtagligt nog för att göra det till en helt annan upplevelse. Det är fortfarande inte nog för annat än lite skval i bakgrunden. Slutresultat Jag hade hoppats på mycket mer. En uppgradering från gen1 är pengar slängda i sjön. Ska man köpa en första så kan man absolut välja gen2 om priset är snarlikt. Om däremot gen1 blir betydligt billigare och du behöver flera? Ta gen1, det spelar ingen större roll.
7 månader sedan
Har 9st 1st gen, 1st Hub, 1st Lenovo clock och köpte en 2nd gen Mini. Ljudet är bättre, men den tappar WiFi när man spelar på alla samtidigt, det gör ingen av de andra.
7 månader sedan
Bra ljud och roligt att styra saker i hemmet men ibland måste jag säga "hey google" 3 gånger när jag står 1m ifrån med ansiktet riktat mot den för att den ska reagera. Routines fungerar inte alltid utan vissa kommandon faller bort ibland. Inkonsekvent. Man känner inte att man kan lita på den.
7 månader sedan
2nd gen har ett hål på baksidan så att den kan hängas på väggen - smidigt! Och ljudet är lite bättre än Google Mini (1st gen), men ljudet är fortfarande inte jättebra - det går att lyssna på musik men det är inte njutbart direkt. Perfekt för prat-radio dock. Ljudet på den större Google Home är fortfarande märkbart bättre. Vad gäller smartheten så har Google fortfarande efter flera år inte lyckats riktigt. Säg "add this song to my playlist" och du kan få till svar "Playing 'add this song' " och liknade idiotsvar. 3 av 10 svar är så, så man behöver tålamod för att använda den. Man behöver veta exakt vad man ska säga för att få den att göra något.
9 månader sedan
Trevlig liten smartprodukt med skapligt ljud för den lilla enhet som det trots allt är. Perfekt som "köksradio" / timer / enkla frågor mm. Ganska snabb är den oxå i sin hantering av frågor/svar. Plus för det.
10 månader sedan
+ Något bättre ljudupptagning än föregångaren + Bättre ljud, så det nu känns det ok att lyssna på lite musik + Hål för väggfäste
Sida 1