OnePlus 7T Pro 256GB

OnePlus 7T Pro 256GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skärmstorlek: 6.67 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

OnePlus 7T Pro 256GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(9 omdömen)
5
(6)4
(1)3
(0)2
(2)1
(0)
Sorterat efter datum
en månad sedan
Telefonen i sig mjukvara och kamera etc är alldeles utmärkt. Men kvalitén på ytmaterial etc lämnar mycket att önska. Redan efter 8 månader med skal så börjar färg lossna och slitas ner så man ser undermaterialet. Fick även burn in. Aldrig upplevt något av dessa problem på tidigare telefoner från Samsung Apple etc. Så andrahandsvärdet är extremt dåligt på en sån här telefon eftersom 1 års användning gör att de ser ut som man använt den 4 år.
9 månader sedan
Ok telefon men den har åtminstone tre saker som gör att jag kommer försöka få lämna tillbaka den nu efter att använt den ett par veckor. Kameran! Den är hopplöst dålig inomhus i normalbelysning. Minsta lilla rörelse och det blir suddiga bilder. Upplevde inte samma problem på Oneplus 6T som jag hade innan och det var länge sedan jag hade såna problem att få bra bilder på en Androidtelefon. Jag trodde den typen av problem var förbi. Detsamma gäller otillräcklig batteritid. Se vidare. 90Hz skärmen må vara trevlig men batteriet är inte tillräckligt om du använder telefonen en hel del. Det går som tur är att uppdateringsfrekvensen till 60Hz. Då räcker batteriet gott och väl en hel dag med hård användning. kan inte påstå att jag tycker skärmen blir märkbart sämre heller. Selfikameran som åker ut är designmässigt ett litet feltänk om du använder ansiktsigenkänning för att låsa upp mobilen. Du måste trycka på strömknapp eller dubbelklicka på skärm för att selfikameran ska åka ut. Det tar lite vitsen av enkelheten att bara lyfta telefonen och man loggas in när framåtvända kameran alltid är tillgänglig. Jag använder dock fingeravtrycksläsaren för att logga in så det stör mig inte nämnvärt. I och med att batteriproblemet går att komma runt med lägre uppdateringsfrekvens hade jag kunna leva med telefonen om den varit billigare. Men för en premiumtelefon är det faktiskt inte ok med så allvarliga problem, framförallt när det kommer till kameran. 😕 I övrigt håller jag med andra recensenters plus och minus.
10 månader sedan
Supernöjd! Har tidigare tvekat pga kameran som inte har fått toppresultat i tester, men för mig som nöjer mig med mycket bra bilder i vardagssituationer så är den bra! Det som är nytt för mig, som hade en Samsung S9+ tidigare, är att man har slutat ”oroa” sig över att batteriet ska räcka, med WARP charge så laddas telefon på ett nafs, så jag laddar inte telefonen över längre. Så, summarum en fantastisk telefon jämför man med em iPhone med samma storlek på skärm och internminne så kostar den dubbelt så mycket.
10 månader sedan
efter matat genom i princip alla telefoner i toppklass så.. Denna är mkt snabbare än samsung bästa. Har även haft oneplus7t men gillar denna mycket mer, inte för överdriven curved skärm och är perfekt på alla vis. bättre batteritid än samsung note 10 plus trots 90Hz skärm. Den installerar appar mycket snabbare än nån annan aktuell telefon. Allt flyter på perfekt. Guld att spela med också. Fullträff! Enda om man ska klaga är att den har oktober sercurity patch och inte november än.
10 månader sedan
En helt sjukt bra mobil som e brutal med sin snabbladdnig och stora snabba display ..det som jag saknar e Always on display och en lysande/blinkande notifikation som visar att man har sms/missade samtal eller dylikt som väntar utan att behöva beröra skärmen..som att horizon light blinkar/lyser hela tiden tills man kollat notisen..då skulle den få en 5:a👍
ett år sedan
Grym telefon för pengarna. +Skärmen +90Hz +4000+ mAh batteri +Mjukvaran +Prestandan +- Kameran -Priset
ett år sedan
Grym telefon..
8 månader sedan
Mest valuta för pengarna, bästa telefonen jag har varit att vara ärlig. Att gå över till 90Hz-skärmen är helt fantastiskt och popup-kameran ser till att du inte har någon svart stapel ovanpå skärmen är härlig. Om man ska ta av en stjärna kan det behöva vara för nr alltid på skärmen och ingen trådlös laddning (varpladdning är det inte så viktigt 70% batteri på 20 minuter)

Google

ett år sedan
Bästa mobil på marknaden

Google