Kategorier
Prisjakt

Jays X-Five Wireless

Jays X-Five Wireless

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: On-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jays X-Five Wireless

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
Tobbe1974

9 omdömen

2 månader sedan
Hyfsat ljud för pengarna... Skitdålig kvalitet! Köpte tre par till mina barn i julklapp.. Tog bara några dagar innan den första gick sönder i en dålig plastdetalj vid fästet. Bytte dem... Nästa par lossnade den ditlimmade plattan på sidorna där det står Jays på efter bara ett par dagar. Men den kunde jag limma fast själv igen så det var inga större problem. Nu inte ens tre månader senare, så går ett annat par sönder. Det är laddningen som glappar och man måste hålla den på ett visst vis för att den ska ladda. Kommer inte byta in dessa mot nya utan få pengarna tillbaka och köpa något annat som förhoppningsvis håller betydligt bättre. Rekommenderas ej!
s
sandos

133 omdömen

2 månader sedan
Inte superbra ljud, för ljusa i tonen enligt mig. Skär lite om diskanten nästan, något jag inte tål i hörlurar, tröttsamt att lyssna på. Hyffsat sköna dock, men lurarna sitter på öronen och inte utanför.
C
Cenorida

16 omdömen

6 månader sedan
Riktigt bekväma hörlurar med väldigt bra ljud. De väger knappt någonting, vilket gör att man inte ens märker att de sitter på huvudet. Bra batteritid är det också. Lätt att ta med sig. Snygga, så man behöver inte skämmas när man använder dem ute. Enda minus är att den använder sig av USB Micro istället för nyare USB C, det är dock inget som drar ner betyget. Väldigt nöjd köpare :)