Kategorier
Prisjakt

B&W PX7

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
F
Filmjölksmannen

15 omdömen

13 dagar sedan
Bra ljud. Enkel parkoppling och byte mellan mobil/dator/tv etc. i appen.
Björn
Björn

68 omdömen

en månad sedan
+ Riktigt robust och snygg design Bra ANC-prestanda Lång batteritid Bra upplösning och stereoperspektiv - Komforten är ok, men långt ifrån bäst (trycker ganska hårt och hade behövt mer vaddering) Bastung, beslöjad klang med ojämn diskant == onaturligt ljud Ingen funktionell EQ för att justera i frekvensgången Inte den bästa ANC-luren för pengarna. Kika istället på Sennheiser Momentum Wireless som har sämre ANC men betydligt bättre klangbalans och komfort. För bästa ANC, kolla in Sony, Bose eller Airpods Max.
k
kevinTyrs

18 omdömen

2 månader sedan*
Så nöjd! (Lirar tillsammans med Sony Xperia 5II som har senaste AptX Adaptive) Ljudet är exakt så som du förväntar av ett par lurar i denna prisklass, den där fina klangen från p7 men ändå lite mer finslipat och något djupare bas skulle jag säga. Har ägt p7 ,p7 wireless och PX tidigare. PX7 har alla fina egenskaper från föregångarna men förbättrade till perfektion! Älskade ljudet från p7, designen av PX . Här är en skön kombo av dessa. Sitter riktigt skönt runt öronen och jag upplever inte dem som särskilt tunga på huvudet. Extremt snygga (har carbon edition) Plus i kanten är att Noice canceling är riktigt härlig och fungerar riktigt bra , bryr mig inte så mkt om det då jag ändå bara använder dessa hemma i soffan . Ska tillägga att jag köpte dessa på Thomann på Black Friday rean, men vill ändå påstå att dem är värda sitt pris, tycker inte att något låter bättre som är billigare än dessa men där finns nog konkurrenter i denna prisklass, typ DALI IO-6 Vissa jämför med Sony WH-1000XM4/3. Sony har nog aningen bättre Noice canceling men dem står inte sig alls i jämförelse ljudmässigt. Prioriterar du ljud så väljer man B&W. (Har provat Sony xm4 och även ägt xm3) Update: 2021: provade Dali lurarna hos hifi klubben och slutsatsen är NEJ. B&W låter bättre i mina öron. Px7 dessutom sitter så jäkla skönt runt öronen och känns som ett mer gediget och kvalitativt bygge jämfört med Dali-lurarna. Några nämner att det skulle vara bättre ljud med sladd istället för bluetooth, ja kanske om du har dyrare lurar för dubbla priset så kanske du vill sitta o lyssna med minsta möjliga kvalitetsförlust över bluetooth men jag tyckte inte att p7 med sladd (+ förstärkare) lät det minsta bättre , kan inte uttala mig om svindyra premiumhörlurar med förstärkare osv dock. För priset finns där inte bättre i mitt tycke. Full pott för mig! Så jäääkla bra!
*Redigerades 2 månader sedan
h
henke291

7 omdömen

4 månader sedan
Jättebra ljud och enkel funktionalitet. Jättebra batteritid som gör att man sällan behöver ladda. Enda jag kan "klaga" lite på är att det blir ett lite skavande/gnisslande ljud mot mina glasögonbågar.
B
BoW

1 omdöme

ett år sedan
Grymma
E
Erik

23 omdömen

ett år sedan*
+ bra stereobild + bra bas + bra NC + hög kvalitetskänsla + rätt sköna att ha på sig + kan användas till PC med USB med dess inbyggda DAC (USB-C-kabeln är dock för kort) - trycker lite hårt mot huvudet - inte de mest högupplösta - inte det mest avslappnade ljudet - kan inte användas till iPhone med dess inbyggda DAC
*Redigerades ett år sedan
r
radikarl

8 omdömen

ett år sedan
Bra lurar hjälper inte när den trådlösa överföringen begränsar ljudkvaliteten så mycket. Testade AAC med Iphone och AptX HD med en Huawei. Den sistnämnda lät något bättre men fortfarande hästlängder från kablat ljud. Tyckte dessutom att basen var för dominant i ljudbilden. ANC imponerade dock och de är sköna och snygga. Jämför med P7 som jag haft i flera år och älskar. Kör dem med Dragonfly och Tidal Hifi på mobilen och kommer att fortsätta med det trots krånglet med dongel och adapter tills bluetooth-ljudet blir acceptabelt.
d
dantrew

4 omdömen

ett år sedan
Galet bra hörlurar. Ljudbilden är magisk, ANC i toppklass, batteritiden strålande, komforten superb och designen snyggast på marknaden. Finns inget att klaga på.
p
pedroghecco

1 omdöme

ett år sedan
Har nu haft lurarna i två veckor, använt dem varje dag och de blir bara bättre för varje dag som går. Har tidigare haft sennheisser momentum 2, bose nc25, men var inte nöjd med ljudet samt att ljudet försämrades markant när mabän använde noise cancelling. Har efter det kört B&W P7 med Dragonfly och skippat NC. Nu valde jag att ge NC en ny chans. Har testat sony, bose, sennheisser och B&O senaste men tycker dessa lät absolut bäst. Kraftig bas samt ett härligt öppet ljud med massor av detaljer. De sitter lätt på huvudet och kvalitetskänslan är grym. Det enda som är ett litet minus är knapparnas placering som jag behövde vänja mig vid något. Underbart fint ljud! Älskar dessa lurar!
d
dacas003

3 omdömen

ett år sedan*
BW PX7: ANC 4,5 av 5. Ljudkvalitet 4 av 5. Byggkvalitet 4.5 av 5. Design 5 av 5. Något mindre detaljerat ljud än Dali Io 6 men däremot är ”soundstage” bättre. Väldigt snygga och bra byggkvalitet. De kan kännas lite tighta och osköna i början men de töjer ut sig efter lite användning och känns nu sjukt sköna. ANC på BW PX7 är väldigt nära klassledande sony 1000xm3.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1