Kategorier
Prisjakt

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch)

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch)

  • Genre: Äventyr, Sport, Fighting, Dans
  • Rek. åldersgräns: 7 år
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
Scriabin

112 omdömen

en månad sedan
Genomtänkt spel med bra integrering mellan träning och spelimmersion.
S
Samuel

1 omdöme

3 månader sedan
Helt otroligt prisvärt! Allt är otroligt bra gjort! Musiken är fantastisk!
o
op9618

108 omdömen

6 månader sedan
Min lilla dotter älskar det, och jag själv har inte tränat så här mycket på över 20 år. Perfekt i pandemitider.
J
Jontepojken

3 omdömen

2 år sedan
För någon som har svårt att motivera sig att träna i vanliga fall så är det här absolut räddningen. Det är ett ganska humoristiskt rollspel som dessutom blinkar åt att de som spelar det här spelet förmodligen haft dåliga erfarenheter av sport och träning tidigare. Det motiverar en dessutom att träna alla muskelgrupper på ett smart sätt. Rekommenderas varmt, särskilt till alla som annars sitter still!
a
aog91

1 omdöme

2 år sedan
Riktigt kul! Är man någon som vill träna men inte har tid att gå till gymmet, så är detta perfekt. RPG-mekaniken gör varje träningstillfälle rolig och spännande. Jag brukar träna relativt regelbundet, men detta spela får mig att flåsa och svettas som ***. Är målet att bygga muskler så är detta nog inte ett optimalt val (gymmet är nog bäst då), men om bara vill hålla gång (och förbättra) sin kondition och uthållighet för hela kroppen så är detta ett fantastiskt komplement till gymmet. Framförallt om man är en upptagen förälder som jag och inte vill lägga ner mer än en timme totalt på träningen. Rekommenderar detta starkt för alla som gillar spel och vill komma igång eller hålla igång med sin träning.
n
nicam

17 omdömen

2 år sedan*
Kul idé och så väl genomfört ett tränignsspel kan vara. Jag blev rejält svettig efter första världen trots att jag är i hyfsad form, som i dagsläget är milen på typ 55 min och bänkar min vikt på 65 kg. Tränade på svåraste men funderar på att sänka ett snäpp. Inte det bästa spelet i sig (men ändå tillräcklig underhållande än så länge) och du får förmodligen större muskler av att lyfta tungt på ett gym och bättre kondis av att springa men tycker man inte om att träna eller gillar att hoppa och göra övningar själv framför tvn så kan det absolut vara ett trevligt komplement till en bra livsstil. Jag var orolig att det skulle vara för lätt för mig, och det måste jag säga att det var det inte. En fördel är att det är helkroppsträning. Vädligt pedagogiska förklaringar om varje övning, stretching osv. Priset på runt 800-900 tycker jag är lite högt. Om du vill testa något nytt för att du börjar tappa träningsrutin eller om du vill försöka börja träna kroppen men inte kommit igång än kan jag absolut rekommendera denna produkt. Men jag tror för min del att risken är rätt stor att intresset tappas efter ett tag och att spelet inte kommer klaras. Men det får vi se. Uppdaterar i så fall. :)
*Redigerades 2 år sedan