Kategorier
Prisjakt

Arlo Pro 3 VMS4240P (2st)

Arlo Pro 3 VMS4240P (2st)

  • Max upplösning: 2560x1440
  • Funktioner: Inbyggd högtalare, Batteridrift, Rörelsedetektor, IR-belysning (Mörkerseende), Inbyggd mikrofon, Allvädersskydd (damm/fukttålig), PT/PTZ (Pan-Tilt-Zoom)
  • Nätverksanslutning: Ethernet, Wi-Fi
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Arlo

Arlo Pro 3 VMS4240P (2st)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
t
teqnet

117 omdömen

6 månader sedan*
Opålitligt system. Ibland går det inte stänga av sirenen när larmet gått. Larmet borde inte ens ha gått men geofence och IFTTT är opålitligt. Går inte heller att enkelt integrera i andra ekosystem såsom HASS. Väldigt slutna APIer.
*Redigerades 3 månader sedan
a
angelito12

2 omdömen

3 månader sedan
Är riktigt nöjd med dessa kameror. Har 4st monterade (utomhus) + hub med mobilt bredband. Allt funkar galant. Riktigt bra bild
a
adinsports

3 omdömen

4 månader sedan
Kameran visar bra bildkvalitet och funkar bra, men för folk som bor i ett land som upplever vinter nån gång per år är det viktigt att känna till att de behöver köpa till en utomhuskabel för att kunna ladda kamerorna på plats, kostnad 500 kr. Och är det kallt ute (idag 2 minusgrader) kommer appen säga till att laddningen är pausad av säkerhetsskäl och kommer inte börja förrän det är varmare runt kameran. Så - jag hade inget val än att skruva ner kamerorna igen och ta in dem och ladda inne. Otroligt irriterande och dåligt. Jag är själv ganska höjdrädd och att få upp kamerorna första gången var en pers. Hade jag kunnat klicka dit den magnetiska laddkabeln hade det vart snabbt, och kunnat bara rycka ner sen, men ska jag upp och skruva ner dem, ladda och sen upp igen och vrida kameran till rätt position (som jag bara kan få om jag tittar i appen samtidigt, vilket är mer än jag vågar 4m upp på en stege) ja då blir det väldigt mycket svårare. Detta drar ner betyget REJÄLT för mig, speciellt eftersom jag redan efter 2 månader tvingades ladda batteriet! Såhär kan jag inte fortsätta. I tillägg får man inte med säkrade fästen till kamerorna, dvs vem som helst kan rycka ner din kamera på 2 sekunder med en kvast och sticka. Varje kamera är värd över 2000 kr. Så det är bara att gå online och leta efter tillbehör för hundratals kronor. Lite att jag får känslan att Arlo försöker göra som GoPro och bli rika på att sälja tillbehör och tillval vilket Oftast är ganska irriterande.
m
mili0993

15 omdömen

10 månader sedan*
Haft dem sedan juni 2020. Funkar kalasbra. Spelar in hela förloppet om någon rör sig i närheten av kameran. Har aldrig tappat kontakten mellan kamerorna och centralenheten. Helt ok upplösning. Det som drar ned betyget är främst två sker. För det första tar det en stund från notifiering att kameran spelar tills du kan titta på det inspelade. Irriterande om man är bortrest och man får en notis om att en person är vid entrén men det tar en minut innan man kan se filmen. Den andra missen är de smarta funktionerna. Den är inte helt 100%ig på att avgöra om det är en person, djur eller ett paket som lämnas. Men men på det hela taget gör den vad den ska. Glömde skriva att batteritiden är bra. En laddning på ett halvår.
*Redigerades 5 månader sedan
j
joppe70

1 omdöme

8 månader sedan
Köpte Arlo Pro 3 2-Pack + Doorbell + Chime Bundle. Sämsta skiten. Tappar kontakt med WiFi-router hela tiden. Och svengelska i appen. Köp inte denna skit!
f
faizty

18 omdömen

ett år sedan
Gps funktionerna funkar ibland ibland inte. Säden startar inspelningar 10-30 sekunder EFTER en rörelse upptäckts . Så ofta är de inspelade filmerna tomma för det är redan borta... tppr fullstänsigt sitt syfte då. Appen buggar och uppdateringar verkar lysa med ain frånvaro när man läser att problemen man har nu har funnits minst ett par år i arlokameror utan att ha lösts
S
Smirnoff86

8 omdömen

ett år sedan
Så dålig system! Betala 10.000 kr och skiten fungerar inte. Appen är snygg men funktioner är så kassa. snälla köp inte. GPS larm kan sätta igång larmet fast man är hemma så man blir döv, är man utanför huset så larmet bli avaktiverad istället... Den lever egen liv.