Garmin Venu

Garmin Venu

  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Kompass, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Bluetooth
Jämför pris på alla Garmin Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Garmin Venu

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2020-01-26
m
micco125(14 omdömen)
Kommer ifrån en ionic, och vet inte än om köpet var värt. Jag hoppas att med en uppdatering att andra urtavlor håller minst lika länge som den urtavla som är inbyggd i klockan. Sedan verkar den som att pulsen är avvikande till och från, tror inte riktigt den stämmer överens med den puls man har egentligen.
2019-10-20
N
Naderiano(74 omdömen)
Den nästan perfekta pulsklockan. Har kommit från Fitbit Charge 2 och testade Garmin Fenix 6 Pro men gillade inte skärmen på den andra. Testade denna och wow, vilken klocka! Gott om funktioner, bra pulsmätning, perfekt skärm, bra batteritid, garmin pay (fungerar med de flesta svenska bank kort), Spotify offline, GPS, Body Battery, går att installera appar och fina "watchfaces" från Garmin store, pulse OX, VO2 Max, mm. Endå nackdelen är laddningen, hade varit bra med en vanlig usb c eller trådlösladdning..
2020-01-02
s
solsandvik
Lysande display och god batterilivslängd. Hade varit trevligt med träningsstatus / träningseffekt tillgänglig, men annars är klockan helt suverän! Mycket nöjd med både fitness- och hälsofunktioner, och klockan ser bra ut. Rekommendera det.

Google