Sonos Move

Sonos Move

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sonos Move

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
4 månader sedan
Letade efter en batteridriven högtalare som fungerar för roadtrip och liknande situationer. Tyvärr är den inte speciellt flexibel för det ändamålet utan verkar mest designad för att ha hemma och kanske ta ut i trädgården. Svårt (eller omöjligt) för vänner att ansluta till bluetooth utan att först varit anslutna till wifi – som ju är svårt att styra ute i naturen. Dessutom är jag nog bortskämd med bättre och mer "korrekt" ljud än vad Sonos Move ger. Klar besvikelse. Kanske bättre om det är två i stereo. Jag lämnade tillbaka min Sonos Move. Kanske rekommenderad för någon redan använder Sonos hemma och vill ha en mer portabel kompanjon.
4 månader sedan
Sjukt bra ljud, bästa bärbara högtalaren jag testat alla kategorier. Testat väldigt många.
6 månader sedan
Använder flera Sonos produkter sedan tidigare men har saknat batterifunktionen. Denna är en höjdare som tillför flexibilitet och fantastiskt ljud. Kan enkelt ta med den till valfritt rum eller ute i trädgården. Det enda som gör att den inte får en femma är att den är bökig i grundinställningen. Om jag ska byta till annat nätverk eller tar med hem till annan så fastnar den ibland i sök läge och det går inte ens att stänga av den. Switch till BT läge går oftast bra. Blev positivt överraskad av ljudet och fylligheten som passar vilket rum som helst.
ett år sedan
Helt ok ljud. Lite svag i basen enligt mitt tycke. Får ut ca 8 timmar batteritid. Den hade fått full pott om den hade kostat 3500.