Kategorier
Prisjakt

Apple iPhone 11 Pro 64GB

Apple iPhone 11 Pro 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Lanseringsår: 2019
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone 11 Pro 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Johan

5 omdömen

en månad sedan
Uppgraderade från XR pga bättre skärm samt upplösning, bättre kamera osv. Allting med denna telefon fortfarande i 2021 är riktigt bra. Har inget dåligt att säga. Det ända jag kan klaga på lite skulle vara att deras reklamer får en kanske att tro att kamerorna är super avancerade och att den är som en dslr i fickan. Kamera appen är väldigt simpel vilket jag inte trodde när jag såg reklamerna. Kamerorna är inte dåliga men dom är inte så ”pro” som Apple påstår. Jag hade önskat mer zoom och en Makro kamera kanske. Sedan fler funktioner i kamera appen. Men jag är nöjd med kameran bara att Apple fick det att låta som mycket mer.
g
garo_artinian

24 omdömen

7 månader sedan
Grym!
D
Dennix777

4 omdömen

8 månader sedan
Bra telefon! Gör lite de man förväntar sig när man kommer från en iphone 7 plus. Nöjd men de dyra priset drar ner ett i betyg då den inte känns fullt prisvärd
J
Jalis812

9 omdömen

9 månader sedan
Stäng av auto brightness så unlockar man extra ljusstyrka på 11 Pro (bug). Fyfan va stark skärmen är då, synd att det inte går att göra med auto brightness. Fram kamera är bra och 2x kamera är väldigt bra för feta bilder. Kvalitet är utmärkt.
I
Infiniti Z

24 omdömen

ett år sedan*
Telefonen är utmärkt, som vilken flaggskeppstelefon som helst. Det som utmärker jämfört med OnePlus som jag tidigare haft är: + Högre kvalitet på hårdvaran överlag + Kameran är fantastisk + Storleken på telefonen är mycket smidigare samtidigt som batteritiden är bra + Uppdateringar lär man få ta del av över längre tid än på Android-sidan - Ömtålig. Har redan fått en nagg på kamerapuckeln trots att jag är pedant. Metallkanten är lättrepad. Rekommenderar att sätta skydd på skärm, runt kamerorna och skal så klart. - Lite för tung för sin storlek. - Apples tangentbord är uruselt dåligt. Saknar swipe och klarar ej mer än 1 språk åt gången. Byter man till SwiftKey så går det att skriva men det krashar dagligen istället. - Siri uppfattar jag som lätt efterbliven jämfört med Google Assistenten, den förstår ofta inte ens enkla webbsökningar. Misstar det för att man letar efter någon i kontaktboken och annat idiotdumt. - Apples inbyggda appar lämnar den del att önska. Kartorna är inte mycket att ha. Klock-appen klarar bara 1 timer åt gången. - Går inte att fixa att bakgrundsbilden byts automatiskt - Ingen automatisk översättning när man stöter på text på språk man inte förstår - Ingen multitasking med flera appar på skärmen samtidigt
*Redigerades 10 månader sedan
1996a

7 omdömen

ett år sedan
Ska du köpa en Iphone, köp den bästa och den störta! Inte 5/5 eftersom du kan köpa en macbook för dessa pengar, en mobil byter du varje/varannat år i princip, medans en dator har du längre tid, då det är logiskt att investera mer i en laptop än en mobil om du är en student!
t
tearzyo

66 omdömen

ett år sedan*
Läs gärna detta ;-) Bytte bort iPhone 7 Plus. Har tidigare haft 3G, 3GS, 4, 5, 6, 7 Plus och nu 11 Pro. Ganska tråkigt att Apple har höjt priserna år efter år men utvecklingen av iOS har fastnat lite. Uit ser i princip likadant ut som det gjorde på min första iPhone. Visst små framsteg varje år med Homekit, Airplay 2, Apples egna appar osv.. men hade önskat att Apple gjorde en total revamp på deras ”ikon-layout”. Är denna bättre än min 7 Plus? ”Mje”. Det är typ samma telefon, samma skärmstorlek på mindre yta, ingen hemknapp (vilket är nice), OLED skärm, lite bättre kamera (nightsight är grymt), face-id, Qi-laddning, snabbladdare Men köpte 256gb för 14k nåt.. Ja, mobilen är en bra dator nu för tiden, men 14k är lite väl. Hade önskat Apple släppte en iPhone 5/SE modell, då jag gillade storlek och fyrkantigheten, fast med edge-to-edge oled skärm för 7k. Då hade jag varit nöjd. Det är en bra telefon och den känns premium, men priset avväger inte Apples slöhet på innovation när det gäller mycket funktionalitet. Men med tanke på deras slöhet kan man väl säkert ha denna i 5-6 år, med några betalda batteribyten Hårdvara har blivit lite som att köpa mer toalettpapper, något man måste ha men tänker efter några dagar inte så mycket på vilken modell man köpte. En viss statussymbol självklart, men tycker en ”Pro” produkt skall ha något utöver det vanliga om man begär 14k. Och precis som toalettpapper är det mjukt och inte smular sig är det ok, men att välja mellan iPhones har blivit som att välja mellan två olika Lambi modeller, ingen större skillnad. Men ja, det är i alla fall inte som att torka sig med Torky eller kaffefilter Ett STORT minus är att Apples uppdatering av mjukvaran ALLTID slöar ner äldre enheter, även om dom ”rättade till detta i iOS 12”, men min 7a blev mycket slöare i iOS 13, jämfört med när jag köpte den. Något att ha i åtanke. Är det inga större viktiga uppdateringar i nästkommande iOS funderar jag på att köra iOS13 till mobilen totaldör vilket lär ske om 10 år.
*Redigerades ett år sedan
V
VJBz

31 omdömen

ett år sedan
Riktigt bra med nattlige och vidvinkel kamera, som saknades på min XS. Supersnabb. Nackdel. Pris som vanligt med Apple
11ftpole

40 omdömen

ett år sedan
Den bara funkar, och den funkar riktigt bra. Jämför man med andra telefoner så kan man hitta för och nack-delar men totalt sett så är det den mest strulfria telefonen man kan ha. Så för ändamålet får den full pott. +Kameran +FaceID +Batteritiden -Tyngden, känns som att gå tillbaka 10 år i utvecklingen -Skärmen på konkurrenter är mer imponerande
C
Chippe

21 omdömen

ett år sedan
Var knappt intresserad men när jag fick se den i verkligheten och hålla i den tycker jag den är otroligt fin. Saknar inte fingertrycksavläsare alls, Face ID är riktigt smidigt. Grymt bra kamera, superstabilisator när man filmar, bra skärm, ljud och batteritid. Perfekt storlek men något tung.
Sida 1