Ninebot by Segway KickScooter Max G30 25km/h El-scooter

Ninebot by Segway KickScooter Max G30 25km/h El-scooter

  • Antal hjul: 2 st
  • Max personvikt: 100 kg
  • Hastighet: 25 km/h
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ninebot by Segway KickScooter Max G30 25km/h El-scooter

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2020-06-16
Redigerades 2020-08-03
Har sedan 1,5 år haft en rad olika kick-bikes för att testa mig fram, har testat xaomi m365 (för klen, punktering ofta, svårt att byta), xaomi M365 pro (för klen, punktering ofta, svårt att byta, för skranglig konstruktion ), Ninebot ES1 (för stötig). Har nu haft denna i några veckor och det är den första scootern jag haft som känns riktigt bra, stabil i hög farter, skramlar inte, orkar med alla backar som man kan springa på, bra räckvidd. Enda nackdelen är tyngden, men det ser man ju när man köper den så inget som drar ned priset. Behöver man gå flera trapport upp utan hiss hade jag nog inte rekommenderat den, annars rekommenderar jag den starkt. Vidare har kick-biken däck som ska självlaga sig själv vid punktering (något som är mycket vanligt på dyrare cyklar). Har ännu inte fått någon punktering (dock bara kört några veckor). Jag personligen såg detta som största argument för att byta till denna från Xiaomi m365 pro, detta då det är mycket svårt att byta däck, har själv cyklat Mountainbike hela livet och fixat många punkteringar men att fixa det på en Xiaomi m365 pro kommer jag aldrig försöka mig på igen. Har än så länge troligen fått en punktering som lagat sig själv (man ser det genom vit skum läcker ut som lagar tuben), så det verkar fungera som det ska. Att ta med den på kollektivt fungerar bra, får plats i sätet bredvid om du sitter vid ett av de större sätena åtminstone (inte testat mindre) .
2020-05-26
Redigerades 2020-06-24
2020-06-24 uppdatering: Verklig range på sportläge är nu ca 46 km. Körde tur och retur till jobbet, totalt 13.8 km och snittade 22.8 km/h. Brände 30% batteri. Insåg att jag inte körde så fort i sportläget tidigare. Totalt 170 km körda och är fortfarande väldigt nöjd. Än så länge ingen punktering. —————- Robust och välbyggd. Komfortabelt att åka. 13% batteriförbrukning efter 8km på sportläge (30km/h) ger en verklig range på ca 61.5km. Väger ca 65kg, så är nöjd. Överlag bästa köpet jag gjort på länge!
2020-03-17
En mycket trevlig elscooter. Den är gedigen och robust, inget sitter löst eller känns billigt. Jag väger cirka 90 kg och har oftast en ryggsäck samt har åkt hyrscooter några hundra gånger. Den klarar uppförsbackar galant i S-läget och man kan byta läge enkelt medan man kör. Farthållaren är perfekt när man åker på landsväg eller längre cykelvägar. Den lämpar sig väl för stadstrafik, precis som stadscyklarna. Den klarar också landsväg galant. Jag har har med mig den på tåg och spårvagn utan problem. På spårvagnen fick jag dock fälla ihop den då det var trång och det var inga problem att ha den ståendes på framhjulet då hjulet inte är låst alls. Jag kunde enkelt flytta den så. Då hjulen rullar väldigt bra så är det enkelt att ta med sig den i på matbutikerna. Kom ihåg att pumpa hjulen direkt till 2,4 bar (35 psi)!